אוקיי שני משוגעים רותם יש לי מה תגידי: יובל תעשה לי בולים?
ל ליאת לאב דון New member 5/8/06 #49 אוקיי שני משוגעים../images/Emo6.gif רותם יש לי מה תגידי: יובל תעשה לי בולים?
ס סיו לאב אוהד אלישע New member 4/8/06 #17 היי שמחה שנהנת../images/Emo9.gif../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif
ס סיו לאב אוהד אלישע New member 4/8/06 #19 בבקשה../images/Emo9.gif../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif
D danit1234 New member 5/8/06 #51 נמממ ../images/Emo12.gif קודם כל אני שמחה שנהנת לך באילת הייתי מתה ללכת לשם למרות שאומרים שכל הצפון מתנחל שם עכשיו אבל בקטנה ובנוגע לדבר השני אני בטוחה שזה לא היה מכוון או בכוונה רעה זה קרה במקריות ולאף אחד פה אין משהו נגדך להפך לגמרי. אני מניחה שמעכשיו אנשים יתחילו להשב את תשומת ליבם לזה
נמממ ../images/Emo12.gif קודם כל אני שמחה שנהנת לך באילת הייתי מתה ללכת לשם למרות שאומרים שכל הצפון מתנחל שם עכשיו אבל בקטנה ובנוגע לדבר השני אני בטוחה שזה לא היה מכוון או בכוונה רעה זה קרה במקריות ולאף אחד פה אין משהו נגדך להפך לגמרי. אני מניחה שמעכשיו אנשים יתחילו להשב את תשומת ליבם לזה
ג גלוש לאב פלורי New member 5/8/06 #62 ../images/Emo181.gif../images/Emo23.gifאני לא מכירה אותך../images/Emo9.gif אבל בכל זאת שמחה שנהנת חחח... [אני פשוט חדשה פה ]
../images/Emo181.gif../images/Emo23.gifאני לא מכירה אותך../images/Emo9.gif אבל בכל זאת שמחה שנהנת חחח... [אני פשוט חדשה פה ]