היי לכולם.

QuantumEnergy

New member
היי לכולם.

היי, אני חדשה בפורום. רציתי להגיד שאני שמחה שסוף סוף מצאתי פורום בעברית שמדבר על חלומות צלולים. אז, אני QuantumEnergy, ואני יודעת שהשם ארוך אבל אתם יכולים לכתוב פשוט ק"א או qe. אז, מה הידע שלכם בחלומות צלולים? כמה היו לכם? וקצת סיפורים אני אשמח לקרוא? ביי.

דנה^^

New member
אז.... ברוכה הבאה לפורום!

הידע שלי בחלומות צלולים- אוקיי אז אני לא אתחיל לספר את מה שאני יודעת.. אני פשוט אגיד לך מאיפה הידע- כתבות, אתרים, והפורום. היו לי 3 חלומות צלולים. רצית גם סיפורים אז.. הראשון היה קצרצר מאוד, הבנתי שזה חלום, עשיתי בדיקת ציאות עם השעון והתברר לי שזה אכן חלום.. וזמן קצר אחרי שגיליתי שזה חלום התחלתי ליפול.. הנפילה היתה למקום לא מוגדר (למיטה?) במהלכה פקחתי את העיניים וראיתי שאני במיטה, ועדיין הרגשתי את הנפילה.. עצמתי אותן חזרה כעבור זמן קצר היא הסתיימה "נחתתי" במיטה וחזרתי לישון. החלום השני- (הצלול הכי ארוך שהיה לי) היה לי חלום מוזר שאני לא אפרט עליו, במהלכו הלכתי לישון והדבר הבא שאני זוכרת הוא שעמדתי במסדרון בין החדר שלי, החדר של אמא שלי והשירותים. קלטתי שזה חלום, הלכתי לסלון לעשות בדיקת מציאות עם מתג אור. הבדיקה עבדה, והתחלתי לעוף (איזה כיף!) אחרי הרבה פעמים שעפתי יצאתי מהבית, פגשתי ברחוב אנשים והלכתי למקום אחר, אני חושבת שבשלב כשלהו איבדתי את המודעות, החלום השיך רגיל, התעוררתי ממנו ונרדמתי שוב. החלום השלישי- (היה בזמן האחרון) היה לי חלום מוזר מאוד שהתרחש בבית ספר, התעצבנתי ויצאתי מהכיתה, יצאתי מהיציאה האחורית של בית ספר והיו שם מדרגות שהזכירו את הבית הישן שלי. קלטתי שזה חלום. לא טרחתי הפעם לעשות בדיקת מציאות. התחתי לעוף, החלטתי לנסות חוויה חוץ גופית שנכשלה. תוכלי לקרוא על זה יותר בהודעה שלי "הלילה שלי" בעמוד 6, ועל חלומות צלולים אחרים בארכיון הפורום. בנוסך לכך יש באתר יש אלון (שנמצא בקישורי הפורום) חוויות של אנשים מחלומות צלולים. בהצלחה!

למעלה