היי לכולם

היי לכולם

אני נערה בת 17 ומארגנת מפגש של 7 אנשים באיזור תל אביב וחשבנו על להזמין אוכל ממסעדה. אני צריכה המלצות על מסעדת משלוחים טובה ומהירה - שהאוכל יגיע כ45 דקות מרגע ההזמנה לצפון תל אביב ליד מוזיאון ארץ ישראל. בנוסף לזה המסעדה צריכה להיות זולה- עד 50 שקל לאדם. אשמח להמלצות.

השאלה אם הם מגיעים מהר

ומישהו במקרה ניסה את המשלוחים של פביאנה, אני אכלתי במסעדה אבל לא בסניף של שלמה המלך וגם לא ניסיתי אותם אף פעם מבחינת משלוחים ככה שאני אשמח אם מישהו יודע.

ג'ירף - תלוי בשעה, בין 30-90 דקות

45 דקות נשמע לי סביר בהחלט, אבל פשוט מתקשרים ושואלים. יש להם סניף ברמת החיל, כך שהם קל"ב.

90 דקות זה בעייתי

בעיקרון זה מפגש של קבוצה עם מדריכים ואורך המפגש 90 דקות אין אפשרות הזמנה מראש ועד שנתאם סופית לוקח רבע שעה ככה שאני צריכה 45 דקות בסביבות השעה 8 בערב אשמח לשמוע על עוד המלצות.

תשמעי, סביר שב-8 זה יהיה 45דק'

רוב המקומות בעיר מתחייבים על עד 45-50 דקות, כולל הג'ירף בשעות לא לחוצות (ו-20 זה לא לחוץ). את לא צריכה לדאוג- תרימי טלפון, תשאלי כמה זמן לוקח בשעה 20 בערב ותרגיעי את עצמך. ממילא, אופציות מהירות יותר זה בד"כ רק פיצה. לעניות דעתי, מעבר לבחירה במסעדה ספציפית, לא תהיה לך בעיה לקבל משלוח בזמן הזה. למרות שמנסיון אישי- בד"כ לוקח המון זמן עד שכ"א מחליט. הרבה יותר פשוט לדאוג *מראש* לכיבוד בהיקף 350ש"ח (בערך התקציב שלך) -- לדוגמא, בייגלס עם ממרחים שונים, מגוון מנות מהג'ירף ושכל אחד יקח לעצמו ועוד.

למעלה