היי לכולם!

omri000

New member
היי לכולם!

מה שלום כולם? זה נראה לי פורום סבבה, אז אני בטוח אשאר כאן בסביבה. בינתיים, לשם התחלה, בדיחה טובה (לדעתי :) ). תגידו לי מה אתם חושבים: איש אחד טייל בסין ובמסעותיו הגיע לכפר שידוע בהכנסת האורחים שלו. אחרי שהחשיך הוא דפק על הדלת של אחד הבתים כדי לבקש לישון שם. סיני זקן פתח את הדלת. האיש אמר: "באתי מרחוק בבקשה תן לי לישון כאן"."אין בעיה. רק דבר אחד- אל תשכב עם הבת שלי. אם תשכב עם הבת שלי אצטרך לנקום ולענות אותך". הבחור הסכים. כולם אכלו ארוחת ערב והלכו לישון. באמצע הלילה באה הבת של הסיני פיתתה פיתתה, עד שלא עמד לו כוח הרצון והוא שכב אתה. בבוקר הוא מתעורר. מזה פוחד. עינוי סיני זה לא דבר פשוט!.הוא רואה סלע ליד המיטה. על הסלע יש פתק: "עינוי סיני מספר 1:סלע ליד המיטה". טוב נו, סלע ליד המיטה - לא ביג דיל. לוקח את הסלע וזורק מהחלון. ברגע שהוא זורק הוא רואה פתק מודבק לחלון:"עינוי סיני מספר 2: סלע קשור לאשך ימני". כדי להימנע מכאב גדול, אין לו הרבה ברירה - קופץ אחרי הסלע מהחלון. איך שהוא קופץ החוצה הוא רואה עוד פתק מודבק מבחוץ: עינוי סיני מספר 3: "אשך שמאלי קשור למיטה". :)

yaelosh15

New member
אוווווווווווווווצ´´!!!

אבל יפה אהבתי

keren007

New member
אווווווווו.... במצבים כאלה לא הייתי

רוצה להיות בן......

R-o-i

New member
עכשיו אני יודע מאיפה לטל פרידמן יש

את הקול הדק הזה וואוווו איזה יופי מה כבר ניגמר ? טל עלינו עלייך אנחנו יודעים מאיפה אתה מוציא את הקול שלך רועי

למעלה