היי לכולם

תהל199

New member
היי לכולם

אני חדשה כאן אז אני עונה לשאלון שיהיה קצת על עצמי
שם:ליאור תאריך לידה:2.8.88 מקום מגורים:מרכז שיר אהוב:מלא.... כרגע "אל תלכי לי" אייל גולן סרט אהוב:קצת נדוש אבל אמריקן פאיי תוכנית טלוויזיה אהובה: עדי אשכנזי "מה זה השטויות האלו?". זמר אהוב:אביתר בנאי זמרת אהובה:מירי מסיקה יום אהוב בשבוע:שישי דיסק אהוב:..? תאריך אהוב:2.8 מומולדת שלי האם אי פעם עישנת?כן האם אי פעם שתית אלכוהול?כן האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?כן האם אי פעם נשבר לך הלב?כןןןןן!! האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו?כן האם אי פעם בכית על מישהי?כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב?כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן למאמי שלי האם אי פעם שיקרת?כן יש\אין חבר:יש גובה:1.72 מידת נעלים:39-40 פריסינג:לא קעקועים:לא ב24 שעות האחרונות בכית?כן נפלה לי הדלת של הארון על הכף רגל..
ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ,מאמי שלי ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כן חחחח... ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו?לא בימים אלו אתה מאוהב?מאוד הדבר שהכי קשה לך איתו:להיות עצמאית מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?אף אחד האדם האחרון שהתקשר אלי-מאמי שלי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:גיסתי המקום האחרון שהייתי בו:אצל מאמי שלי חחח.. הסטיה שלי היא:ללעוס פקקים של בקבוקים הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-בריאות תכונה טובה שלי:רגישה תכונה רעה שלי:מתייאשת מהר האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום?לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כןןןן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? חיים של האהובים שלי אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש? 212 אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? חטפתי מוצץ לתינוק באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? אינבידוואלי אבל בכללי מעל 16 בערך מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?אתמול חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת?חצי שנה שתית משקה אלכוהולי? שבוע השתכרת?שבועיים שכבת עם מישהו/י?אתמול היית במועדון? חצי שנה לבשת חצאית? שבוע קנית בגד? שבועיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני 10 דקות הקדישו לך שיר?שבוע וחצי דרך הפלאפון שיפרו לך את המצברוח?לפני 10 דקות היום: באיזו שעה התעוררת?12:45 מה/מי העיר אותך?אימא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אימא כבי ת'אור.." מה היה הדבר הראשון ששמעת? ציוץ ציפורים מה היה השיר הראשון ששמעת? "ואז תבואי " הראל מויאל מה אכלת? חצילים איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?מה ללבוש מחר איזה כיתה את: י"ב הבנאדם הכי יפה שראית:חבר שלי את חושבת שאת יפה? כן את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה?לפעמים את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? 97% בזבזנית או חסכנית? אמצע בנאדם ש: שונא/ת: חברה לשעבר אוהב/ת:חבר שלי מתגעגע/ת אליו:חברה לשעבר (אחרת) חסר לך:כנ"ל עושה לך טוב להיות איתו: חבר שלי הכי מצחיק: אבא שלי הכי דפוק: חבר של חבר שלי, י' הכי מוזר:אחי הכי כיף לדבר איתו: חבר שלי יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? חבר שלי איזה צלצול יש לך? "ואז תבואי" הראל מויאל הקול הכי יפה ששמעת? מירי מסיקה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ירוק את רוצה להיות זמרת? לא!! את רוצה להיות שחקנית? לא!! אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? באף מקום אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? תורמת לנזקקים ואם ישאר כסף קונה לעצמי את כל המסטיקים העגולים שבעולם,צבע צהוב פורום אהוב:סקס לנוער באיזה פורומים את כותבת:סקס לנוער,מתגייסיים,לימודים ושיעורי בית ועכשיו גם אצלכם יש לך חברים בפורומים? לא ממש מי האדם האחרון שדיברת איתו? אימא מה את עושה עכשיו? עונה לשאלון ואוכלת במבה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? - מה הסרט האחרון שראית? 44" דקות" בהוט אקשן מה התוכנית האחרונה שראית? מי בא למונדיאל מה הדיסק האחרון ששמעת? לא זוכרת מה החלום שלך? להיות מאושרת תמיד (וזה לא קלישאה...) האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך?כן בנית טירה מחול?כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא היית בחקירה משטרתית?לא

liron337

New member
רבאק

מה זה החפירות האלה? כפרה את יכולה לקצר תגידי שאת מושלמת ואת מתה על חבר שלך

למעלה