היי לכולם!!!!

היי לכולם!!!!

וואי איך התגעגעתי אליכם. אני מצטערת שלא הייתי המון זמן, פשוט יש לי בעיה במחשב והוא בתיקון, אני אשתדל להיכנס ממחשב אחר אם יתאפשר לי אבל אל תחשבו ששכחתי מכם או שנמאס לי.להיפך אני כבר מתה שהמחשב שלי יחזור ואני אוכל להיכנס לפורום כל יום. היום התקשרה אלי אחת בשם הדס מגיא פינס, הם רוצים לעשות כתבה על כל הבלאגן שקרה עם מאיה והמנהלים שלה, אני חושבת שקודם צריך לשאול את מאיה מה דעתה על זה ואם לא יהיה אכפת לה אז יש מישהו שמוכן שיבואו לצם אותו ולראיין אותו? אם כן אני צריכה תשובה עוד היום עד השעה 17:00. שיהיה לכם יום טוב, אוהבת המוןןןן

urimz5

New member
חנוששששש!! התגעגעגעגענו מלאן!!

כל יום שישי תורו של מישו אח להגיד שהוא דיבר איתך ושתיכנסי..חח כמעט כמו מאיה...לא יפה לברוח ככה חחחח...

חנושששששששש נשמהההה

התגעגעתיי המוןןןןןןןןןןןןןן!!!! את חסרה לנווווווווווו!!! יאללה שהמחשב יחזור מתיקוןן ותבואי כבררר:)... אוהבת אותךך!!!!

../images/Emo105.gifחנוששששש...../images/Emo13.gif

התגעגענוו אלייךךך היית חסרההה.. אל תדאגיי תחזריי בקרובב אלינווו... אוהבתת המוןןןן

אם אתם אוהבים קריוקי,ב"לאזה" יש

את השיר "בלעדיך" ועוד הרבה נוספים להקלטה...וכמובן הכל בחינם... שווה ביותר..נורא נחמד...

shiranf1

New member
../images/Emo205.gif חנווווווווווווווווווווווווששש

כפרהההההההההההההההההההה עלייך..!! התגעגעתי אלייךךך מליוווווווווווווווווווונייםםם מתתתתתתתתתתתתתתתתתהה עלייך!!

למעלה