היי לכולם

גולה7

New member
היי לכולם

רציתי לדעת אם משהו התקדם בקשר לתערוכת הפאזלים.

123נעמי

New member
היי../images/Emo65.gif

אני העלתי את הרעיון אבל אני די גרועה במעשים.
אין לי מושג איך מארגנים כזה דבר ולמי פונים. שלחתי אימייל למחלקת תרבות של עיריית ת"א שבו ביקשתי לברר אם יש אפשרות לארגן כזו תערוכה באחד מבתי התרבות בל אביב אבל לא קיבלתי בנתיים תשובה. זרקתי את הרעיון כאן בפורם בתקווה שיש כאן מישהו עם כוח ארגון שיכול להרים כזה דבר. דבר שני שאלתי מי יהיה מוכן להציג את הפאזלים שלו בתערוכה וחוץ מ missy אף אחד לא נרשם לי אין פאזלים ממוסגרים כך שאין לי מה להציג. הנושא נשאר בשלב זה רק בחצי דיבורים בלבד. וזה מוכר לי מתחרות הפאזלים:) דיברו דיברו וכלום לא עשו אין לי בעיה להחזיר את הנושא לסדר היום בפורם ואני חושבת שכדאי.

א ר י ק ל

New member
דעתי-

הרעיון ממש חביב ומדליק. אך אישית אינני מוכן לתרום את ילדיי. יהלומיי לא יוצגו לראווה. מה שכן--אם תשיגו חסות של "אתר הפאזלים" או של "פי אנד אם", זה יהיה אדיר וכדאי במיוחד. ויקל על העלות,והפירסום יהיה רחב יותר, והתערוכה תהיה מוצלחת יותר. ישר כח ובהצלחה.

123נעמי

New member
זה הרעיון

הכוונה היא לקבל חסות של חנות הפאזלים או אתר הפאזלים. שירויחו גם הם מבחינתי - שימכרו פאזלים במקום תעבור בבקשה על התכתובת שנכתבה כאן בעמוד 3 אחורה אולי יעלה לך בראש איזה רעיון למימוש התערוכה אני חושבת שתערוכה כזו תהיה ממש לעיניין

למעלה