היי לכולם

nadavchu

New member
היי לכולם

חברה שלי חוזרת מהטירונות ביום שישי הזה, וסתם בא לי לנסות לפנק אותה באיזה טיפול קטן לרגליים אולי עם מגבת חמה (כן ראיתי היום טאץ' עליז) אולי למישהו יש טיפים? או אולי יכול לכתוב לי איך לעשות את זה? אני לא רוצה לעשות איזה משהו מסובך, סתם משהו קטן ונחמד

פנינית23

New member
שהבטן שלך תוביל אותך

נדב, רעיון נהדר... אני חושבת שכל מי שאוהב מגע בכלל, ובכפות הרגליים בפרט, יתלהב מכל מה שתעשה לו.לעניות דעתי, כל החכמה, היא להוביל את הידיים עם הבטן. לא עם טיפים של אף אחד. פשוט לגעת איפה שבא לך כמה שבא לך באיזה עוצמה שבא לך..... לך עם הרגשות שיש לך בבטן. בגדול, אם אנחנו מדברים על פינוק, זה בעצם מגע רך ועדין. אולי תפנק אותה בשמן או קרם טוב. ריח מסויים שהיא אוהבת... אתה יכול להשקיע בכל אצבע ואצבע- לסובב, לסחוט ללחוץ...מה שבא ליד. אתה יכול גם פשוט לאחוז ברגליים, למשל בעקבים. פשוט לאחוז. ואני סומכת עליך, שתשקיע באווירה שמוסיפה המון לפינוק: נרות, ריחות, טמפ נוחה. מוזיקה מרגיעה.... קטן עליך. ואל תשכח- תקנח בחיבוק ענק ונשיקה! :) תספר איך היה אה...?! בהצלחה! פנינית

csh018

New member
איזה חמוד אתה ../images/Emo140.gif כל מגע עם אהבה

לא צריך הדרכה לך עם הלב. סחטן עליך שלומי

nadavchu

New member
חחח :]

תודה רבה לשניכם :] באמת חשבתי לעצמי שבטח אם אני אעשה את זה איך שאני מרגיש ואיך שבא לי זה בטח יעבוד :] תודה שעזרתם לי על כל הקטע של האווירה, אני באמת אוהב להדליק נרות וכאלה בשבילה ובטח הפעם אני אוסיף עוד עוד דברים אם למישהו יש עוד טיפים אז שלא יתבייש ואת תדאגו אני אספר איך היה

avorly

New member
nadavchu, ברוך הבא באור ../images/Emo82.gifנו

בהחלט מסכימה עם חברי- לך בעקבות ה
. אמרו כבר חכמי לפני שהידיים ממוקמות היכן שהן ממוקמות, כי הן נותנות ישר מתוך ה
.... ותחשוב על זה..........

nadavchu

New member
אז זה מה שהיה ...

בסוף היא הפתיעה אותי (ואותה) וחזרה ביום חמישי בערב, בעקרון התכנון שלי היה לשים לה מגבות חמות והכל אם היא תבוא אליי, אבל היא הייתה גמורה ורצתה שאני אבוא, כמובן שבאתי :] אז סתם עשיתי את זה פשוט בלי משהו מיוחד, אבל זה היה ממש כיף לשנינו :] תודה לכולם על העצות, זה דווקא ממש נחמד!!

csh018

New member
אני מזמין אתכם למפגש שלנו ביום ו'

17.3.06 . אני מבטיח שחווית טיפולים כזו לא תקבלו באף ספא. בהצלחה לך ולבת זוגתך. שלומי

למעלה