היי לכולם! היי לכולן, אני חדשה בפורום וקצת לא מבינה מה הולך פה.. אז אשמח אם תעזרו לי קצת.. ליאל!
ל ליאלצה New member 6/1/06 #1 היי לכולם! היי לכולן, אני חדשה בפורום וקצת לא מבינה מה הולך פה.. אז אשמח אם תעזרו לי קצת.. ליאל!
נ נערה בסטייל 92 New member 6/1/06 #2 ברוכים הבאים! היי אני אדווה והפורום מדבר בערך על הכול... אז תהני והתמכרות נעימה!...
A Angel On Earth New member 7/1/06 #3 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני צליל,בת 14.8 אממ...פה מדברים על ה-כ-ל! פשוטו כמשמעו..
D dragonit12 New member 7/1/06 #4 ../images/Emo24.gif ברוכית התמכרות נעימה.. ופה כמו שאמרו כבר לפני מדברים על הכל.. מכירה את הקומיקס מראש1? אז זה הפורום שלהן..אבל בכל מקרה מדברים פה על הכל! תהני
../images/Emo24.gif ברוכית התמכרות נעימה.. ופה כמו שאמרו כבר לפני מדברים על הכל.. מכירה את הקומיקס מראש1? אז זה הפורום שלהן..אבל בכל מקרה מדברים פה על הכל! תהני
R Roniii New member 8/1/06 #6 ברוכה הבאה, חמודה../images/Emo140.gif הבנות כבר הסבירו לך מה קורה כאן, אז נשאר לי רק לאחל לך שתיהני כאן
ברוכה הבאה, חמודה../images/Emo140.gif הבנות כבר הסבירו לך מה קורה כאן, אז נשאר לי רק לאחל לך שתיהני כאן