היי לכולם

מיגית

New member
היי לכולם

הגעתי לפורום במקרה ורציתי לספר לכם מה שקרה לי בצבא . במהלך השרות הצבאי התחלתי לסבול לפעמים מתופעה לא מוכרת הרגשתי מין תחושת דהזהוו (אין לי מושג איך כותבים את זה כאילו הייתי פה כבר...) והרגשתי חום בכל הגוף ןמין תחושת בחילה, בגלל שהייתי חובשת אחרי כמה חודשים שזה לא עבר סיפרתי את זה לרופאה והיא שלחה אותי לנוירולוג ששלח אותי לeeg ויצא שיש לי מוקד אפילפטי, התחילו לתת לי למיטקל ואחרי בערך חודשיים מיום הגילוי הלכתי לקחת את התרופות מהחר"פ בב"ש פתאום האחות שם קראה לממונים וממש מהר אחרי איזה שבוע כבר שיחררו אותי על 24. העניין שחשוב לי לציין הוא ש"ההתקפים" האלה עברו בערך שבוע אחרי שהתחלתי לקחת את התרופות (עוד בצבא) (סתם הלכתי לקחת עוד כדורים בשביל הפטורים שזה היה נחמד...) ושנה וחצי אחרכך הeeg שלי יצא תקין . הפסקתי עוד בצבא לקחת את הכדורים מאז ועד היום לא היה לי עוד "התקף". רציתי לדעת אם מישהו מכיר סיפור דומה תודה למי שהגיע עד פה

חייםלוי

Member
מנהל
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif מה שתיארת נשמע

כמו אאורה שלפני התקף ופעמים היא עצמה ההתקף. (תבדקי במילון המונחים ש הפורו - אאורה) זה ששיחררו אותך כל כך בזריזות זה מתאים לצבא שפוחד לקחת אחריות. היה מקרה בפורום שהצבא שיחרר אחרי קביעת אפילפסיה. אלא שהיא כבר לא כותבת כאן. אם אין לך התקפים ואת לא לוקחת כדורים אשריך וטוב לך.

למעלה