היי לכולם!!!!

KiShKooSh

New member
פנטית ופאקצה זה משהו ממש אחר

אני לא אמרתי שהן פאקצות, אבל פאנטית זה מישהי שמעריצה ממש ממש ממש ממש ממש מש חזק והודעה זו נכתבה לאחר שקיבלתי את המסר מקיוטי בייבי, הילדה בטוחה שהיא נשואה לו כבר, ואני רק מנסה להסביר להן שהן היחידות שיפגעו מזה, כי הן בטוחות שבשניה שמיכאל ירקה אותן הם ישר יתחתנו וכן אני מדברת ממקור מוסמך. ופשוט באמת ניסיתי שהן פחות יפגעו(מה שקיוטי בייבי פשוט ישר תקפה ותקפה ישר שאומרים לה שמיכאל לא שלה<אפילו רק כרגע> היא תוקפת, אפילו אם נאמר במילים הכי יפות) אני מבינה שהן רוצות להתנסות באהבה, זה ברור, אבל אפילו לאהבה יש גבול ובמיוחד לאהבה שלא פיזית לא ממש קיימת

אוקי פעם אחת ולתמיד אני רוצה להבהיר

משהו! אתם לא מבינות עשיתי את זה מתוך מטרה שהוא יזכור אותי! רציתי לעשות משהו שונה! אז מה לעשות, יש לי שריטה במוח ואני מוכנה לעשות הכל! אבל אתם לא יכולות לבוא אלינו כל הזמן בטענות! אף אחד פה לא רב איתכן ואנחנו לא נגדכן אבל זה ממש לא במקום שכל הזמן תעירו לנו! המעריצות של מיכאל עשו ככה והמעריצות של מיכאל רשמו ככה יש פה יותר מידי מעריצות של מיכאל זה לא פייר! מה אם הייתי מעריצה של מישהו אחר זה היה משנה תגישה שלכן אליי? תסלחו לי אבל זו ממש צביעות! וזה לשפוט מישהו על פי תוית!

orel4400

New member
צודקת בגדווולל!!!

כולם אומרים שראיתי אותו 4 שניות אבל אתן מזה טועותת.. באילת אני ודודה שלי ישבנו איתם 20 דקוות ודיברנו איתםםם אז ככה שאתן לא יכולות לקבוע לייי ולפי דעתייי את ממש צודקתת כי לי קראו פקאצה... אבל פנאטית אני מקבלתת כי אני קצת מגזימה עם כל קטע הערצה אבל לי לא אכפת כי אני יודעת שאני אוהבת אותו וזה לא משנה לייי

KiShKooSh

New member
הם היו באילת../images/Emo12.gif?

ולא, לא מעניין אותי שהם היו באילת כל מה שתגידו לי אילת אני נראה לי אקפוץ
זה כבר הפך רפלקסיבי

orel4400

New member
מישהו מהמשפחה שלך גר שם?

הם היו באילת במסיבת סוף הקיץ... ובדיוק באותו שבועע הייתי באילתת... אז חברה שלי הכניסה אותי למאחורי הקלעיםם ודיברנו איתם!

KiShKooSh

New member
נחמד../images/Emo3.gif

לא לא משפחה
משהו אחר
ושוב אני אשאל, באיזה מלון היית?

orel4400

New member
אין נושא!

רק שתדעי לך שזה ממש מעליב לקרוא למישהי פקאצה בלי שאת בכלל מכירה אותה ולא יודעת מי היא.. רק בגלל שהיא רשמה למיכאל אלוני היתחתן איתה.... אני שואלת את עצמי עם את בכלל יודעת מזה פקאצה? כדי לך להוריד בטונים שלך כי זה ממש לא לעניין!

Angel On Earth

New member
קודם כל..אל תגידי לי מה לעשות..

לא באתי לפה בעניין לריב עם אף אחת אז..אל תנסי לריב איתי. וכן,אני יודעת מזה פקאצה. ולמה את נעלבת מזה?בחיים יקראו לך בשמות הרבה יותר גורעים..תתחילי להתמודד.. אבל אם זה פגע בך אני מתנצלת אז בואי נסגור את זה פה. אין לי כוח למריבות מטופשות.

orel4400

New member
...

סבבה אני גם לא באתי לפה כדי לריב... באתי להנות אבל המילה הזאת לא הייתה במקום... את לא מכירה אותי בכלל כדי לקרוא לי פקאצה...

Angel On Earth

New member
אני התנצלתי ואמרתי שאני לא רוצה לרי

לריב,נכון? אז למה את ממשיכה? בואי נסגור את זה פה.

../images/Emo152.gifברוכה הבאה, ובבקשה-

בלי להתעלל במקשים. יכולת לכתוב "חמוד" במקום "חמודדדדד", ויכולת לכתוב "פשוט" במקום "פשוטטט"...

DoRiNuS sMiNiA

New member
נצל"ש לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo66.gif

אני כבר מתכננת את זה במשך שבועיים
אני רוצה לעשות את ההתפקדות של חודש דצמבר...
(אם אתם מסכימים) זה יהיה מקורי ומיוחד
(מבטיחה
) אז אתם מסכימים לי
אני בכוונה מבקשת רשות,כדי שלא תתעצבנו או משהו...

KiShKooSh

New member
אני מסכימה../images/Emo9.gifמוטי!

במיוחד בעובדה שיש לי יומולדת!! 12.12
אני רוצה מתנות במפגש

למעלה