היי לכולם

היי לכולם

אני חדשה ואני מאוד מאוד אוהבת לראות נשיקות גנובות...ביינתיים אני רואה כל יום אבל אחרי החגים אני אוכל לראות רק בימי שלישי וחמישי באסההה... חשבתי שככה על ההתחלה כל אחד ירשום מה דעתו על הדמויות וככה... אגב, אני בת 12, קוראים לי אורנית...לייתר דיוק *חייבת להשוויץ* עוד 4 ימים אני יהייה בת 12..ב"ה אז שכל אחד ירשום אם אתם רוצים לרשום על הדמויות ואם כן אז אני גם יכתוב את דעתי... בהצלחה לכולנו בפורום...

חניניתה

New member
היי.. ברוכה הבאההההה

מזל-טוב עוד 4 ימיםםםםםם אנחנו פה בשביל לספר לך מה היה בפרקים שאת לא תראי..חחח בינתיים את מוזמנת להגיב על הפרק שהיה היום אם ראית אותו..

חניניתה

New member
אני עונה על מה שאני חושבת על הדמויו

פלומה- אני מתה עליההההה... היא כל כך מגניבהההה, יפה, חמודה, היא מרדנית שעושה מה שבה לה אני ממש אוהבת את זה אצלה. אלחנדרו- ממש חמוד.. כזה עדיןןןןן.. הוא ממש נחמד לתלמידות שלו עוזר להן.. לא היתי מתנגדת למורה כזה פרננדה- ממש יפה, חמודה, רגישה... הנהג (ברח לי השם שלו)- כל כך חמוד איךה וא אוהב את פרננדה ומקנא כל פעם שגברים מתקרבים אליה.. והא כזה חמוד.. וטוב לב שהוא לקח את הילד רחוב אליו הביתה.. גרייס- חמודה, נאמנה, עוזרת.. ממש כמו אמא לפרננדהה מנהלת- רעההה מגעילהההה.. מזכירה לי את המנהל במורדים/רבלדה.. מתיחס רק לאלה שיש להם כסף!! רק הם נחשבים!! סנדרה- חמודה, יפה, משחקת מעולהההה מרים- רואים שהיא אמא שמשקיעה בבת שלה שיהיה לה חינוך טוב.. ושלא יהיה חסר לה אבא! הם ממש כמו חברות שנראה לי שזה לא כל כך טוב.. כי בטח חסר לסנדרה אמא.. גם פה זה מזכיר את המורדים/רבלדה עם מריצה וסוניה /רוברטה ואלמה

nofnof12

New member
היי אורנית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo180.gif

אני מאוד מקווה שתשתלבי
מתחילים להיכנס הרבה לפורום

למעלה