היי לכולם ..

היי לכולם ..

אז אחריי שניפו אותי ממרכזי הערכה של פלאפון והוט! גררר שזה כבר תיסכול בפני עצמו. הלכתי לנסות שוב את מזלי בבזק-199 שבוע שעבר..והיום הודיעו לי שהתקבלתי וכבר מחר להתייצב בעבודה..והקורס יתחיל יום רביעי. האם יש עוד שלב של ראיון? כי במקומות אחרים הבנתי שעושים גם בדיקת פוליגרף ולי עדיין לא עשו. האם יש פה מישהו שעובד ב-199? יש לכם טיפים ליום הראשון בעבודה? (לבוש וכו') האם מחר כבר אני חותמת על חוזה או בסיום הקורס? וכמה זמן נערך הקורס בבזק? תודה

yodan

New member
כנראה שהיא התבלבלה עם תחקיר בטחוני

דווקא לא התבלבלתי..חברה שלי שעברה

מיונים לשירות לקוחות באורנ'ג עברה גם בדיקת פוליגרף ורציתי לדעת אם זה עובד כך גם בבזק. אבל חשבתי על זה וכנראה שלא..כי אחרת לא היו אומרים לי שאני מתאימה לעבודה ולהגיע כבר מחר על הבוקר להתחיל.

מוזר לי הנושא של בדיקת פוליגרף

גם במשרות ממשלתיות לא מבקשים אותן מה הם כבר יכולים לרצות?

KFIRB

New member
אורנג'...

אורנג' ידועים בבהלת היתר שלהם ואת זה אני לא ואמר כפליט מרכזי ההערכה הידועים לשמצה שלהם אלא בגלל שנופיתי רק לאחר שיחה טלפונית פשוטה איתם .... אאולי אורנג' פוחדים מהנציג ההוא ממוקד הוט שהזמין פיצות לכל המוקד, ולכל חבריו על חשבון לקוחות החברה....

../images/Emo6.gif על זה לא שמעתי

בכל מקרה אם אני הייתי שומעת שזה מה שעושים הייתי קמה והולכת לשום מקום עבודה אין זכות לעשות את זה אם עובדי מדינה לא צריכים לעבור את הדבר הזה (מנסיון אישי) אין שום סיבה שעובדי חברה פרטית יעברו את זה ועוד בעבוד משכורת מינימום

למעלה