היי לכולם

היי לכולם

אני כמו הרבה מהאוכלוסיה אוהבת לקרוא תחזיות אסטרולוגיות... וקראתי משהו ורציתי לדעת עד כמה התחזיות האלה נכונות? תודה רבה מראש..

N E T A 2005

New member
תלויי איזה תחזיות

ניראה לי מה שיש בעיתון זה סתם בולשיט. (אם משהו מיזה עוזר לך או מלמד אותך בלי קשר להיותו נכוןזה כבר דבר אחר) אם כבר יש משהו באסטרולוגיה(ואני עוד לא מבינה בזה ממש) אז זה דרך יועץ אישי שהרבה יותר יכול להרגיש אותך.

אסטרולוגיה בעיתון.

נתחיל בכך שיש לזה ביקוש, לכן בכל העיתונים גם המכובדים ביותר יש טור אסטרולוגי. מישהו יושב ועובד על-כך קשה, לכן זה לא בולשיט. הניתוח של כל מזל באופן כללי קיים, למרות שזה לא אישי כלל. יש מי שמוצא בקריאה של מזלו בעיתון הנאה מסויימת, ויש כאלה שזה ממש פוגע להם. ברור שאין מה להשוות זאת לקריאה אישית עם מפה אסטרולגית. באהבה רבה מיקי

../images/Emo31.gifהאסטרולוגיה בעיתונים לא יכולה

להיות נכונה עבור כולם. מבחינתי אפילו לא עבור אדם אחד משום שכל אדם הוא ייחודי, ואם אנו רוצים לקבל תחזית מדוייקת יותר הרי שרצוי לקבל אותה על פי המפה האישית שלנו.
לא יכול להיות שנסווג את האוכלוסייה הכללית תחת 12 ארכיטיפים (מזלות). מעבר לכך, גם אם השמש במפה האישית שלי יושבת במזל "תאומים" הרי שיש עוד לפחות 9 כוכבים שמפוזרים במקומות שונים במפה, ועדיין משפיעים. לעיתים הרבה יותר מהשמש.
ממליצה לך לקרוא במאמרי הפורום על אסטרולוגיה.

IBP1

New member
הפריסות והמפות מאוד כלליות.

תמשיכי להנות מהפינות הללו. אך אל תפתחי ציפיות מהם.

למעלה