היי לכולם

McBlack

New member
../images/Emo2.gifעידן מחק את המשך השירשור

גררררר רארררררר

McBlack

New member
../images/Emo6.gif="מאיפה ידעת"? o_O

אני חשה קצת מאויימת ברגעים אלו. אם אני אהיה נחמדה אתה תיתן לי שוקו ולחמניה פור לייף, נכון?

TheDruid

New member
../images/Emo6.gif = גרמת לי לצחקוק קל

אני לא קובי דדון ..סוריי

McBlack

New member
../images/Emo6.gif

(עכשיו זה כבר סתם בשביל הקטע. וחחח על הסורי
)

DanieLushka

New member
ברוך הבא.. ../images/Emo140.gif

בליינד לנצח.
האנסי תעשה לי עשיריית גמדונים קטנטנים

TheDruid

New member
אני עדיין שומע..

אבל אתה לא הבנת אני דיברתי על להקות שמנגנות ושרות בסגנון פוואר מטאל מטאליקה מנגנת בסגנון הזה?

Blade Of Fire

New member
לא הוא סתם מנסה לדחוף

את מטאליקה לכל מקקום כשכל מטאליסט מתחיל שמע אותם כבר....

כל מטאליסט מתחיל?

בואו נעשה סולם התקדמות מטאליסטי: מטאליסט מתחיל - שמע מטאליקה פנטרה סלייר ושות'... עושה פוגו, הולך להופעות דת', מתלהב יותר מדיי ממטאליסט (בעצם, התלהב, מטאליסט ז"ל), יש לו איזה 5 אלבומים בארון המצוחצח שלו ואמא עוד אומרת לו להנמיך את המוזיקה ולסדר את החדר. החברים שלו בד"כ לא מטאליסטים , או מקסימום מטאליסטים מתחילים. יש גם כמה אנשים שהוא מציק להם, בד"כ מטאליסטים "מתקדמים" או "מומחים" (שמסתכלים עליו כמו ילד קטן). מטאליסט מתקדם - כבר מבדיל בין סגנונות, היה בלהקה או שניים, מעדיף סגנונות מסויימים על סגנונות אחרים... ועשה (רחמנא ליצלן) קעקוע! אמא כבר ויתרה על זה שהוא יסדר את החדר (ועל השמיעה שלו) אז היא פשוט צועקת עליו דברים רוטיניים כמו "צא כבר החוצה תעשה משהו עם עצמך". שהוא יוצא להופעה אז הוא כבר לא עושה פוגו (כמעט) ואם כן אז שאף אחד לא רואה
. שלהקה מסויימת שהוא אוהב מוציאה אלבום הוא לומד ה-כ-ל עליו (ליריקס, ציוד הקלטה וזמני שירים). יש לו שני שרשראות וטבעת כנראה, ואם אין לו אז הוא רוצה לקנות. מתלהב ש"מטאליסטים מתחילים" אומרים משהו מאוד גיי... ונהנה לתקן אותם. ומטאליסט מומחה - כבר מכיר אלבומים שלמים בע"פ , זוכר את כל השמות של כל חברי הלהקות המובילות בארץ , שיער ארוך או קצוץ (אבל לא באמצע), לא מתווכח על "טרו" ו"לא טרו" , מסתכל עלייך כאילו אתה ילד קטן (גם אם אתה מטאליסט מומחה!), עובד באיזשהי "מטאל שופ" (על כל סוגיה) או בכלי-זמר (בעצם - חלילית!
), וכמובן הארון שלו מלא בחולצות דהויות וסינגלים נדירים של להקות שאף אחד לא יודע איך מאייתים (כל מיני זבל מטאליסטי קשוח ). צוחק שאנשים מדברים על סליפנוט כלהקה גרועה
. בקיצור משעמם לי, ואין לי איך לסוע לבנק (אין לי רישיון
) (אה ואני "מטאליסט מתחיל" ואני גאה בזה :)

Blade Of Fire

New member
ממתי שזה השם של הסולן של מטאליקה?

אם אני אגיד ג'יימס זה פשוט יהיה כללי מידי...

DanieLushka

New member
היא חשבה שאתה קורא

לרעות "הטפילד".. כי מסיבה לא ידועה, כך היא מכנה אותו.

McBlack

New member
../images/Emo10.gifנו באמת, יכולת לשקר ולהגיד שכן..

בתור מנהל, אף אחד לא היה מתלונן עליך על זה

DanieLushka

New member
יה, רייט רעות

"צוחק שאנשים מדברים על סליפנוט כלהקה גרועה" לא נראה לי שזה מה שהם עושים..
הם יותר מסכימים עם מי שאומר את זה שהם להקה מעפנה, אבל אז מתעצבנים על הבן-אדם שהעלה את זה, כי חפרו להם בקשר לזה מספיק פעמים.

לא מהנסיון שלי עם אנשים מוזרים

שעונים לכל שאר התיאור של "מטאליסט מומחה" ... רוצה לפתוח דיון על כמה סליפנוט שולטים?

למעלה