היי לכולם!

Heathen Dawn

New member
היי לכולם!

באתי ככה וכתבתי דברים ישר בתוך פתילים קיימים, בלי להציג את עצמי. לא יפה. אז... אני מפורום פגאניזם (337), משתתף שם די הרבה זמן. אני משוגע על מלחמת הכוכבים מאז שראיתי את פרק 4 בשנת 1985 (בגיל שבע). בשנים האחרונות זה היה רדום אצלי, אבל אז הלכתי לראות את הפרק האחרון שיצא, נקמת הסית', והכל התעורר אצלי מחדש כמעיין מתפרץ. יש לי את ה-CD של המנגינות של נקמת הסית', וכן את זה של המנגינות של תקווה חדשה, וכבר עשיתי מהם קובצי מחשב (את האהובים ביותר שמרתי בפורמט FLAC, שהוא פורמט שמע ללא איבוד נתונים. די גדול (דחיסה של 50%, לא של 90% כמו ב-Ogg Vorbis או MP3), אבל האיכות היא כמו של ה-CD). וקניתי שלושה פוסטרים של מלחמת הכוכבים ועוד מעט הם יהיו תלויים על קירות החדר שלי, לאחר מיסגור. אני חי את מלחמת הכוכבים. זה המיתוס המקיים שלי. כל הסדרה נראית לי כל כך, כל כך רלבנטית לימינו - העניין של דמוקרטיה בסכנה וכל זה. אמנם הפעלולים שעושים הג'דיי באמצעות הכוח עוד לא כאן (אבל חכו עוד כמה אלפי שנים), אבל אפשר להיות אביר ג'דיי גם עם מה שיש לנו היום. טוב, דיברתי מספיק... אמת ואושר, HD

Jedi Force

New member
ברוך הבא!

אפשר לקרוא לך וותיק שחיי את הטרילוגייה הראשונה, לא?
מקווה שתרגיש בבית

Heathen Dawn

New member
ראיתי את כולם

ואני מתכוון את כולם - את כל הששה. זוכר חלקים נכבדים מהם בעל-פה. אני חי את שתי הטרילוגיות. את נקמת הסית' אהבתי הכי מכולם. רק ב-Expanded Universe אני לא מתמצא. תודה.

Another Girl

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

אתה נשמע באמת כמו אחד המעריצים הנאמנים יותר, כאלו שראו את הטרילוגיה כולה בזמן אמת (פחות או יותר
...) ויודעים להעריך את הסאגה כסאגה לאורך השנים. מקווה שתהנה פה...

Heathen Dawn

New member
אכן ב-1977...

...אלא שזה היה שנה אחת לפני שנולדתי.
כשראיתי את פרק 4 ב-1985 כל הטרילוגיה המקורית כבר יצאה. אז ראיתי את 5 ואת 6 זמן קצר אחרי 4.

Heathen Dawn

New member
מבין כל המיתולוגיות שקראתי...

...כמו האודיסיאה, התנ"ך, המיתולוגיה המצרית, הברית החדשה וכו', מצאתי שמלחמת הכוכבים זו המיתולוגיה שממש מדברת אליי. למשל, באודיסיאה אנחנו קוראים על מלחמה בין שני עמים ומעשי גבורה של ספן אחד וחבורתו, וזה די נחמד, על אותה דרך שאני אוהב את הארי פוטר, אבל אני לא רואה כאן כמעט שום רלבנטיות לחיים שלי באופן פרטי או למתרחש בעולם בימינו באופן כללי. לעומת זאת, מה שקורה עכשיו בעולם הוא, אמנם לא כהעתק זהה, אבל בכל זאת, דומה דמיון גדול לעלילה של מלחמת הכוכבים. העולם המערבי הדמוקרטי ניצב בפני סכנה מתמדת של שחיקת החופש שלו מכורח הנסיבות להילחם באיום הטרור האסלאמי. האסלאם עצמו הוא כוח אפל ששואף להשתלט על כל העולם ולהשליט עליה את הח'ליפות, שהיא המונח הערבי לאימפריה אסלאמית עולמית. במצב כזה אני רואה הזדמנות, לא, חובה, בשבילי ליטול חלק בצד הטוב (העולם החופשי) ולהיות אביר ג'דיי במאבק נגד הצד האפל. אמת ואושר, HD

herop

New member
שאלה בקשר לווקיס....

מסצנה אחת בסרט ניקמת הסית' אפשר להבין כי כול הווקיס הושמדו בידי המשובטים...האם זה נכון?

the sith

New member
כנראה..וזה כל הווקים באזור מסוים

לא כל הווקים..וגם חלק בידי דרואידים אני מניח.

Heathen Dawn

New member
לא, הם לא הושמדו

הם הפכו לעבדים. האן סולו הודח מהצבא הקיסרי מפני שהוא שחרר אחד מהעבדים הללו (צ'ובאקה).

the sith

New member
נכון חלק לקחו לעבדות אבל הוא דיבר

על הקטע בפרק 3 שהמשובטים אומרים כל הווקים האלה מתים עברו למזרח. אז חלק לקחו לעבדות וחלק מתו בקרבות בקאקשיק אבל לא כולם מתו herop.

לללאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה איתך?!
אני נישנקתי(ניחנקתי) בכיסה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בתוך שלא כל הווקים מתו אבל אני
מאמין שרובם {לפחות} כמו הג'דיים.

Heathen Dawn

New member
../images/Emo58.gif המוסלמים ו-66 ../images/Emo58.gif

מצאתי כתבה שמשווה בין סכנת המוסלמים החיים במערב, תחילה כאילו בהרמוניה מושלמת עם הסביבה ואז פתאום מתעוררים ונלחמים נגד החברה המארחת, לבין צבא המשובטים, שהיו לצד הג'דיי כל הזמן אבל בהינתן "פקודה 66" הרגו אותם. קישור נלווה.

צודק........ וברוך הבא!

יש אכן קווים דומים... האמת זה גם הזכיר לי ("אני הסנאט", ההשתלטות ההדרגתית והקמת אמפריה...) את הנאצים.......

למעלה