היי לכולם

אור35

New member
היי לכולם

מה שלומכם? אני עוד מרגישה נורא גם נפשית וגם פיזית. מרגישה שעוד טיפה ואני נחנקת ראיתי שרוצים ללכת לסרט או להפגש וממש בא לי לבוא אבל מה יגיד הבעל.... זקוקה לכם

מעגלים

New member
אור יקרה

מה זאת אומרת מה יגיד הבעל? אפשר הסבר קצת יותר מפורט?

אור35

New member
למעגלים

היי מה יגיד הבעל על זה שאי הולכת לסרט עם קבוצה של אנשים שאני לא מכירה פיזית בלעדיו. תאר לך איך הוא יגיב וכמה התעללות אני אספוג אם הוא ידע על פעילותי בפורום הזה.

מעגלים

New member
אני מצטער לשמוע

אני חדש בפורום ולא כל כך מכיר את כולם ואת "החבילות" שהם סוחבים. אני רוצה לשלוח לך יד מחזקת ותומכת ו
מעודד . אני פה כמו כולם גם לעודד וגם להתעודד. הרבה אושר ואהבה שולח לך מעגלים

~PrInCeSS

New member
התעללות?!

יש אפשרות לעזוב אותו תמיד התעללות נפשית? פיזית? זה מאד קשה לי לשמוע. איך אפשר לעזור?

סיון b

New member
אור יקרה, ../images/Emo24.gif

לא נותר לי, אלא לחזק את ידך, לאחל לך המון המון הצלחה. שולחת לך המון המון חיבוקים ככה גדולים
ואת
(אהבתי הרבה).
סיון

אהבה

הצטרפתי לא מזמן לפורום וקראתי על בעייתך לדעתי אם את חוששת שהמפגש עם הפורום ידאיג את בעלך אז אולי תזמיני אותו לכתוב איתך בפורום או אפילו להפגש עם חברי הפורום שיראה שאין כאן שום איום עליו או עליך אני בטוחה שגם הוא רוצה להרגיש טוב ורוצה שתרגישי טוב (אפילו אם קשה לו להראות את זה) אני לא מתיימרת להתערב או לייעץ אני רק רוצה שיהיה לך טוב והמון אושר. אם עברתי את הגבול או אם את רוצה לדבר תגידי לי אני כאן. טל

אור35

New member
טל היקרה

היי בזוגיות נורמלית את צודקת שכל אחד רוצה בטובתו של השני אבל כשמתחילים מאבקים ויש בעיות כל צד רוצה בטובתו. תודה על הניסיון לעזור

Mאיה

New member
אור יקרה,

אני בעד להגיד את האמת, פשוט לבוא ולהגיד שאת יוצאת לסרט עם חברים מהנט. אני לא ממש יודעת מה מצבך בבית... אבל את נשמעת ממש מבוהלת מהעניין, אני לא חושבת שזה שאת נשואה לו צריך למחוק את הרצונות שלך. עליו לקבל את העניין שאת אדם בפני עצמו, עם רצונות משלו, עם חיים משלו- זוהי זוגיות טובה בעיניי. אבל מאחר שכבר הבנתי שאין בינכם זוגיות טובה, ואשמח לשמוע מה המצב בינכם. אולי מוטב שלא ידע. "מה שהוא לא יודע, לא יכאב לו". אבל, את חייבת לפתור את הבעיות איתו. ואם לא טוב לך איתו, לא מוטב ללכת?...עם כל הקושי שבעניין. אל תוותרי על רצונך לחיות- החיים קצרים מידיי. בהצלחה, Mאיה.

למעלה