היי לכולם

ורדושע

New member
היי לכולם

קודם כל טוב לשמוע שיש חלק מאיתנו שקצת יותר בעיניינים ויודעים וראוים קצת יותר על מייק ואולי גם יראו ויוסיפו לנו מידע.. בכל מקרה אלעד אתה יכול בבקשה לספר על עצמך?כי אתה בין היחידים שפה הרבה ואני לא יודעת עליהם כלום אפילללו עם רודי איכשהו כבר דיברתי.. בכל אופן בקשר ל"פרוטה והירח" זה מועדון לאנשים מבוגרים בסביבות גיל ה40 והוא מוכר באיזור חדרה.. בתור "הזקנה והירח" הוא יותר מוכר בקרב הצעירים..חח בכל אופן רק רציתי לשפוך קצת מידע על המקום הזה וזהו... המשך יום טוב

mikebrant78

New member
היי ורד!

מה שלומך? סיפרתי על עצמי כבר מספר פעמים, מהיכן אני, גילי ועיסוקי. אני לא מוצא טעם לחזור על כך שוב ושוב, כי זה מרגיש פתטי. החבר'ה פה יודעים פרטים אלה תשאלי אותם... (סיגל, רודי המכירים אותי אישית). אני מעריץ של מייק ברנט כבר 13 שנים. הוא ה-זמר. יש לי הרבה ידע עליו בשל פרק הזמן היחסית ארוך שאני מעריץ אותו ביחס לאחרים כאן, אך אני בטוח שבפורום הזה בסוף כולם ידעו הכל. אני שמח לשתף בידע שלי אחרים, אעפ"י שקטונתי מול אותם מעריצים מבוגרים שזכו לראות את מייק ברנט חי, ומן הסתם הם יודעים יותר ממני. אז כמו שאת רואה הכל תלוי בזמן/במשך ההערצה, כי ככל שהזמן יותר ארוך, הידע שנצבר רב יותר. אם יש לך או למי מכם שאלות, אשמח לענות. המשך יום נפלא! אלעד.

למעלה