היי לכולם

היי לכולם

נהנת לקרוא הודעות כאן גם אם לא קראתי את כולן איתבם הסליחה עוד אשוב ואבקר בפורום מלא עוצמה זה אך שאלה לי אליכם היש מישהו המתעניין בתיקשור האם אמצא בפורום אחר אולי? מודה לכם מראש אם מישהו יגיב לי

יופיאל

New member
מהו תיקשור?

שלום לך כנות וצדק , ברוכה הבאה :) מה בעצם את מחפשת בתקשור ? מה זה בכלל תקשור? תקשור , מהמילה קשר - תקשורת , מיוחס לקשר עם כל מיני ישויות , מימדים כוכבים וכו`. אך כשאת הולכת למתקשר , האם את יכולה באמת לדעת עם מי הוא מתקשר? תקשור יכול להיות גם עם הנשמה הגבוהה שלנו , וכל אדם יכול לפתח את הקשר הזה , לכל אחד יש נשמה :) מה גם , שזה התקשור הכי אמין , כי בכל מיני תקשורים עם ישויות , לא תמיד אנחנו יודעים אם הם אומרים את כל האמת ורק את האמת , ולפעמים יש מטרות נסתרות. פתיחת ערוץ התקשורת הלא מילולית = מודעות. ככל שאת מודעת יותר , ואת יותר מקשיבה לאינטואיציה שלך , לקול הפנימי בתוך ליבך , את יותר מתחברת לעצמך ולנשמתך הגבוהה. פעם הייתי רץ לכל מיני מתקשרים , קורא ספרי תקשור , והוצפתי מידע , שבחלקו נתן לי הרבה , אך חלקו היה שגוי. ולפעמים זה רק עוד יותר בלבל. היום אני יכול לראות את הדברים בצורה יותר ברורה , ואני מעדיף להתחבר לעצמי מאשר לכל ישות אחרת. לכל אדם יש גם מלאך שומר ומדריכים , שמדברים איתנו כל הזמן , אנחנו רק צריכים להקשיב להם. החיפוש פנימה הוא הרבה יותר קשה מהחיפוש בחוץ , אבל בפנים יש את התשובות האמיתיות. באור ואהבה , יופיאל המלאך

תודה לך על תגובה ניפלאה

אכן בינינו ורק בינינו... שששש....שומע? אני מתקשרת עם המלאך עזריאל ושני רופאים שמרפאים אותי זה כבר שנתיים הודיעו לי שעליתי ברמה והתחלפו זה נעשה עמוק יותר אני יודעת שאני שפוייה חחחח חשבתי להבין יותר לאן ללכת... מיליון תודה לך על יחס חם

שלום לך ידידתי :cool:

כנות וצדק שלום לך!!! ברוכה הבאה לפורום שלנו. את בסדר גמור. את לא צריכה ללכת לשום מקום. האם את בטוחה בשמו של המלאך שכתבת למעלה או שאת משערת שזה שמו. ואולי את מתחברת דוקא לאליהו הנביא? או לרמב``ם. שני אנשים שהיו מרפאים מאד גדולים בתקופתם? או שאולי אלה הם הרופאים שאת הזכרת. בכל אופן ביכולתי לחבר אותך למישהיא שמסוגלת לאשר לך את הדרך שבה את נמצאת. כמו שאמרתי תפקידי לגשר בינכם ובין המומחים. יש לי מייל חדש שתוכלי אם תרצי ליצור איתי קשר: [email protected] או למייל הישן שלי:[email protected] בכל אופן את בדרך הנכונה לדעתי. חזקי ואמצי. הרבה אור ואהבה אין סופית. מיכל

למעלה