היי לכולם!!!

liri g

New member
היי לכולם!!!

הרבה זמן לא הייתי כאן (אני אורלי למי שלא מכיר אותי - המדבבת של טומויו), וסתם נכנסתי לפורום החלטתי לומר שלום. אני שמחה לראות שהפורום של סאקורה חיי וקיים למרות שהסידרה כבר הרבה זמן לא באוויר. נשיקות לכולם! אורלי תגר.

טוב שחזרת...../images/Emo24.gif

הפורום עדיין חי....

liri g

New member
האמת לא ידעתי שיש שידורים חוזרים

אבל התכוונתי לפרקים חדשים כמובן...

FireZeroX

New member
אורלייי!!!!!!!!!!!!!!!! *סגידה*!!!!

יורו נו סורה ני מאטאטאקו... איך זה הלך בעברית? תקשיבי! את נסגדת! את הקול האחד והיחיד של טומויו, את ודנה רישפי הן שתי המדובבות היחידות שמתעלות הרבה הרבה מעל כל דיבוב אחר, יפני או אנגלי, ולכן, אני סוגד לך!!! (פותח שרשור סגידה)

סאקו

New member
את מגלמת את טומיו?

שיוו יש לך קול כזה יפהה!!!!! מעריצה אותךך!!!!!! שיוו!!! טומויו היא הדמות האהובה עלי!!! ילדה אני חוזרת יש לך קול מהמהםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

liri g

New member
תודה חמודה!

ממש כיף לשמוע. (דרך אגב, טומויו היא גם הדמות האהובה עלי...
) חבל שאין עוד פרקים של סאקורה. טומויו הייתה אחת הדמויות האהובות עלי, כרגע אני הכי נהנית לדבב את סטארפייר מהטיטאנים (ערוץ הילדים).

סאקו

New member
חח..^^

שיוו...אני לא אמינה שגם טומיו וגם סאקורה פה...חיחי... *מתרגשתת!!!...* שיווו ^^ ושוב באמת יש לך קול יפה.!!!!! אני יכולה לשאול אותך אבל 4 שאלות? 1. איך הגעת לערוץ הילדים, כלומר מה עשית בשיביל לדובב אנימה? 2.אם את יכולה לרשום את השיר שטומויו שרה אם האמא? 3.בת כמה את? 4.איך קוראים לך במציאות..חח.. מקווה שלא הגזמתי! , אני אודה לך מאוד אם תוכלי לענות לי על שאלותיי!!! סוגדת לך!! מור

FireZeroX

New member
3) 22 4) אורלי תגר

אממ איך אפשר לשכוח?! אורלי, את יכולה לרשום איך מבטאים את תגר? כי זה יכול להיות Teger ויכול להיות Tager וזה... תודה ^^

liri g

New member
היי מור, אני אכן בת 22 ../images/Emo13.gif

וקוראים לי אורלי תגר (tagar- תָגַר). איך התחלתי לדבב בסרטים מצויירים: קודם כל אני מגיעה מתחום המשחק, ולדיבוב עצמו הגעתי כשבמקרה התקשרתי יום אחד לאולפני נ.ל.ס ובמקרה באותו יום עשו אודישנים, ובמקרה היו צריכים בנות עם קול בסגנון שלי, ובמקרה ... אהבו אותי... בקשר לשיר, לצערי אין לי את המילים כתובות ואני כבר לא זוכרת אותם... אורלי.

22 *__*

עוד משהוא שמראה שאת פשוט מדובבת מצוינת!! חלק מהסיבה שאני כל כך אוהבת את טומויו זה הכל שלה!! ואת גםש רה ממש יפה! (את שרת את הרישים של טומויו נכון?)

liri g

New member
תודה../images/Emo24.gif

כן, אני שרתי את השירים של טומויו...

סאקו

New member
יפהההההההה!!!

חח..לא שמים לב לכך!... וממ...הרבה דברים קרו לך במקרה..חח.. סתם סתם...ממ... מה עוד אני יכולה להגיד * מתרגשת * אמן היה לי קול כמו שלך!! כאילו חברות שלי רוצות לעשות לי אודישנים בגלל שאני שרה יפה..חח.. אבל יש לי בעיה אחת... יש לי פחד קהל
חיחי....כלומר אני ממש ממש אוהבת לשיר וגם כמובן לרקוד..חח.. אני שרה ברוב השפות (אלה שאני מכירה...) ויעני...טוב....קיצור אני מעריצה את כל מי שיש לו קול ממש יפה!!! וזה כמובןןן!!!...כולל אותך!!... יש לך ממש ממש ממש קול מהמםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חח..מעריצה אותך ^^
אוהבת מור

למעלה