היי לכולם

miss ti

New member
היי לכולם

אני פה בשביל אמא שלי אתם הפורום הכי קרוב שמצאתי לעזור לי בסוגיה סבי וסבתי שיהיו בריאים כבר לא צעירים הוא בקרוב בן 90 היא 80. אנחנו מאוד אוהבים ומסתדרים איתם נהדר. אמא שלי עובדת משרה מלאה ונמצאת איתם מעל ומעבר- לאחרונה,עם הגיל שלהם, ותקופת המעבר שלה, היא ממש מטורטרת. בינתיים הילדים גם עוזרים-אם צריך לעשות קניות במיוחד כי הוא עייף וכו אבל זה לא הפיתרון.אחיה של אימי לא גר בארץ בכלל. אנחנו שוקלים להכניס אליהם מישהי הבייתה, לאו דווקא קבועה- אפילו פעמיים בשבוע. הם צלולים ועצמאיים בצורה נפלאה אין לנו צורך לקחת את זה מהם. עולות 2 סוגיות- 1. "השיכנוע" והחשובה יותר 2. איך עושים את זה חוקי? כפי שאמרתי אין להם שום סעיף סיעודי טפו טפו טפו, רק גילאים מתקדמים. היכן מופיעים חוקים בנושא או מקום לפניות ושאלות בתחום? אשמח לעזרתכם ותודה רבה על הכל

m i t a l y

New member
miss ti יקרה...

אני מצטערת שלא הייתי פה כל היום לענות לך... ובכן, שני דברים. 1. השכנוע - האם ניסיתם לדבר עם סבך וסבתך? להסביר להם את עמדתכם ואת רצונכם לעזור וטלתמוך ולאהוב אותם? אם כן, מה היתה תגובתם? למה את חושבת שזה יהיה כל כך קשה לשכנע אותם? 2. לגבי החוקיות. מקומה של השאלה היא בפורום דיני משפחה, אני בטוחה שתוכלי לקבל שם תשובה הרבה יותר מהימנה מאשר שפה. בכל אופן, שיהיה לך בהצלחה...

miss ti

New member
תודה על התגובה../images/Emo24.gif

ראשית כל-מיד אפנה לפורום דיני משפחה אני בטוחה מאוד שהם חס ושלום לא חושבים שזו פעולה נגדם ויודעים שזה מאהבה-הם פשוט משוכנעים לחלוטין שאין צורך. התקופה הזו משוגעת קצת סבא לא מרגיש טוב וכנראה שמדובר בדיכאון. הייתה תקופה דומה לפני מספר חודשים והיא חלפה אחרי כמה שבועות-בגלל זה הם מאמינים בזמניות שבעניין. סבא שלי אדם מאוד עדין ורגיש ופתוח עם כולנו אך כשזה מדובר בזיקנתו-הוא מאוד עקשן.עד שהוא לא נפל נפילה רצינית הוא סרב ללכת עם מקל למשל.אומרים שפלא שבחצי שנה שהיה צריך בהוראת רופא ולא השתמש-לא קרה דבר. אגב-על רכב כזה ממונע-אין בכלל עם מי לדבר.... אז לענייננו-בדיוק היום אמא שלי זרקה משהו לסבתא שלי, סבא שמע את המילה "ביטוח לאומי" וישר התעניין לשמוע על מה מדברים וסירב בתוקף. הנושא עלה בדרך אגב וכבר יש סירוב. אני מקווה שזו אכן תקופה קצרצרה ושבתוך כמה ימים החיים שלהם ישובו להיות רגילים ורגועים. אם לא-אזדקק לעזרתכם בעניין השיחה עימם. אני רק חייבת לציין במעמד חגיגי זה שבא לי לפרגן-אמא שלי נפלאה,ובכנות-קשה לי להאמין שאהיה סבלנית ומשקיענית כמוה בעוד 20 ו30 ובעזרת השם 50 שנה-איתה. אני מאחלת לכולכם בת כזו. וכמובן-ערב נפלא לכולם.

alona 9

New member
והתפוח

אינו נופל רחוק מן העץ, בת נפלאה ויקרה את.

למעלה