היי לכולם

היי לכולם

אנחנו 2 סטודנטיות בחוג לרנטגן ומדעי החברה והטבע שעושות עבודה סמינריונית בנושא הקשר בין ספורט לעישון, אנחנו זקוקות ל15 אנשים לפחות שיענו על השאלון הנל בבקשה תעזרו... תשובות אפשר לשלוח אלי במסרים או לכתובת [email protected] תודה רבה רבה מראש

אה אופס חע

לא שמתי לב שמצורף קובץ חיחי אוי

סינטטית

New member
הנה הסקר למי שמתעצל :]

1. האם אתה מעשן ? כן \ לא. א. אני מעשנ/ת ______ סיגריות (בממוצע) ביום 2. האם את/ה מעוניינ/ת להפסיק לעשן: (יש למטה אפשרות כן או לא ומדוע) • כן. מדוע ? (ניתן לבחור יותר מתשובה אחת) א. בריאות. ב. אסתטיקה. ג. שיקולים כלכליים. ד. לא רוצה להיות תלוי/ה בסיגריה. ה. הסטיגמה שיש למעשנים מפריעה לי. ו. אי נוחות פיסית. ז. בני משפחה/חברים לוחצים עלי להפסיק. ח. אחר_____________. • לא. מדוע? (ניתן לבחור יותר מתשובה אחת) א. אני מעשנ/ת מעט וזה לא מזיק. ב. אני נהנה מכך. ג. זה לא מפריע לי. ד. אחר______________. 3. האם אתה עושה ספורט כן/לא. 4. באיזה מידה אתה עוסק בספורט: מידה מועטה / מידה רבה / מידה רבה מאד. 5. באיזה תדירות אתה עוסק בספורט פעם בשבוע / יותר מפעמיים בשבוע / כל יום. 6. אני מעשן: א. כל יום. ב. כמעט כל יום. ג. פעם בשבוע. ד. מספר פעמים בחודש. ה. פעם בחודש. ו. בכלל לא. 7. אני מעדיף לעשן" לבד/עם עוד אנשים/לא משנה לי. 8. אנא הקף/י בעיגול את המשפט המתאים לך ביותר א. אני לא יכול/ה להסתדר בלי סיגריה ב. אני יכול/ה להסתדר בלי סיגריה אבל קשה לי ג. אני יכול/ה להסתדר בלי סיגריה ולסיום מספר פרטים אישיים: א. מין זכר / נקבה. ב. גיל _______. ג. השכלה: יסודי/תיכון/תעודה/תואר ראשון/תואר ראשון ומעלה. ד. עיסוק נוכחי: סטודנט/עובד/אחר _____________. ה. מצב משפחתי: רווק/נשוי/אלמן/גרוש. ו. גיל התחלת העישון _______. ז. כשהתחלתי לעשן הייתי ב: יסודי/בחטיבת. הביניים/בתיכון/בצבא/סטודנט/עובד/אחר. ח. אני מגדיר את עצמי: כחילוני/מסורתי/דתי. תודה על שיתוף הפעולה אורית ומירי אוניברסיטת בר אילן החוג המשולב למדעי החברה והטבע מסלול רנטגן והדמייה מנחה: פרופסור בנימין שרדני תשס"ה – 2005 שאלון/סקר בנושא: הקשר בין מאפייני האישיות של העוסקים בספורט ואלו שאינם עוסקים בספורט לגורמי מוטיבציה של עישון. תודה מראש על שיתוף הפעולה מירי כהן אורית קרנר מס' סד' ה ש א ל ה במידה רבה מאד במידה רבה במידה מועטה בכלל לא 1. האם אתה נהנה לקחת סיכונים? 4 3 2 1 2. האם בדרך כלל אתה אומר ועושה דברים מבלי לעצור ולחשוב לפני כן? 4 3 2 1 3. האם אתה נהנה מצניחה? 4 3 2 1 4. האם אתה סבור שנסיעה בטרמפים היא דרך מסוכנת לנסיעה? 4 3 2 1 5. האם לאנשים שאתה נמצא איתם יש השפעה חזקה על מצבי הרוח שלך? 4 3 2 1 6. האם אתה אדם אימפולסיבי? 4 3 2 1 7. האם רעיונות חדשים סוחפים ומרגשים אותך עד כדי כך שאתה לא מעלה בדעתך מכשולים אפשריים? 4 3 2 1 8. האם קשה לך להבין אנשים שמסכנים את חייהם בטיפוס על הרים? 4 3 2 1 9. האם אתה יכול לקבל החלטות מבלי להיות מוטרד מרגשותיהם של אנשים אחרים? 4 3 2 1 10. האם לפעמים אתה אוהב לעשות מעשים שהם קצת מפחידים? 4 3 2 1 11. האם היית נהנה מירידה מאד מהירה במורד הר גבוה ותלול? 4 3 2 1 12. האם אתה חושב כי בילוי של ערב מחוץ לבית מהנה יותר כאשר הוא אינו מתוכנן מראש או כאשר מחליטים עליו ברגע האחרון? 4 3 2 1 13. האם הייתה רוצה לצלול לעומק? 4 3 2 1 14. האם לפני שאתה מגיע להחלטה אתה מביא בחשבון את כל היתרונות והחסרונות? 4 3 2 1 15. האם הייתה נמנע לקחת על עצמך עבודה שכרוכה בה מידה לא מובטלת של סיכון? 4 3 2 1 16. האם מצב הרוח שלך משתנה לעיתים קרובות? 4 3 2 1 17. האם אתה נותן חשיבות רבה למה שאנשים חושבים? 4 3 2 1 18. האם אתה אדם עליז ומלא חיים? 4 3 2 1 19. האם אתה אדם שמתרגז בקלות? 4 3 2 1 20. האם היית מוכן לקחת סמים אשר ההשפעה שלהם מוזרה או מסוכנת? 4 3 2 1 21. האם אתה נהנה לפגוש אנשים חדשים? 4 3 2 1 22. האם אתה מעדיף ללכת בדרכך מאשר לפעול על פי החוקים? 4 3 2 1 23. האם כל ההרגלים שלך טובים ורצויים? 4 3 2 1 מס' סד' השאלה במידה רבה מאוד במידה רבה במידה מועטה בכלל לא 24. האם לעיתים קרובות אתה מרגיש שנמאס לך? 4 3 2 1 25. האם נימוסים וניקיון חשובים לך מאוד? 4 3 2 1 26. האם היית אומר על עצמך שאתה אדם עצבני? 4 3 2 1 27. האם אתה אדם שנוטה להיות מודאג? 4 3 2 1 28. האם אתה נוטה להישאר בצד באירועים חברתיים? 4 3 2 1 29. האם היית אומר על עצמך שאתה אדם מתוח? 4 3 2 1 30. האם אתה אוהב להתחבר עם אנשים? 4 &

סינטטית

New member
והנה התשובות שלי..(יצא קצר בסופ!)

1. האם אתה מעשן ? לא. 3. האם אתה עושה ספורט כן 4. באיזה מידה אתה עוסק בספורט: מידה מועטה 5. באיזה תדירות אתה עוסק בספורט פעם בשבוע 6. אני מעשן: ו. בכלל לא. 8. אנא הקף/י בעיגול את המשפט המתאים לך ביותר ג. אני יכול/ה להסתדר בלי סיגריה ולסיום מספר פרטים אישיים: א. מין נקבה. ב. גיל 15 וחצי ג. השכלה: יסודי (עוד שנתיים וחצי גם תיכון ) ד. עיסוק נוכחי: תלמידה ה. מצב משפחתי: רווק ו. אני מגדיר את עצמי: כחילוני תודה על שיתוף הפעולה אורית ומירי אוניברסיטת בר אילן החוג המשולב למדעי החברה והטבע מסלול רנטגן והדמייה מנחה: פרופסור בנימין שרדני תשס"ה – 2005 שאלון/סקר בנושא: הקשר בין מאפייני האישיות של העוסקים בספורט ואלו שאינם עוסקים בספורט לגורמי מוטיבציה של עישון. תודה מראש על שיתוף הפעולה מירי כהן אורית קרנר מס' סד' ה ש א ל ה במידה רבה מאד במידה רבה במידה מועטה בכלל לא 1. האם אתה נהנה לקחת סיכונים? 4 3 2 1 2. האם בדרך כלל אתה אומר ועושה דברים מבלי לעצור ולחשוב לפני כן? 4 3 2 1 3. האם אתה נהנה מצניחה? 4 3 2 1 4. האם אתה סבור שנסיעה בטרמפים היא דרך מסוכנת לנסיעה? 4 3 2 1 5. האם לאנשים שאתה נמצא איתם יש השפעה חזקה על מצבי הרוח שלך? 4 3 2 1 6. האם אתה אדם אימפולסיבי? 4 3 2 1 7. האם רעיונות חדשים סוחפים ומרגשים אותך עד כדי כך שאתה לא מעלה בדעתך מכשולים אפשריים? 4 3 2 1 8. האם קשה לך להבין אנשים שמסכנים את חייהם בטיפוס על הרים? 4 3 2 1 9. האם אתה יכול לקבל החלטות מבלי להיות מוטרד מרגשותיהם של אנשים אחרים? 4 3 2 1 10. האם לפעמים אתה אוהב לעשות מעשים שהם קצת מפחידים? 4 3 2 1 11. האם היית נהנה מירידה מאד מהירה במורד הר גבוה ותלול? 4 3 2 1 12. האם אתה חושב כי בילוי של ערב מחוץ לבית מהנה יותר כאשר הוא אינו מתוכנן מראש או כאשר מחליטים עליו ברגע האחרון? 4 3 2 1 13. האם הייתה רוצה לצלול לעומק? 4 3 2 1 14. האם לפני שאתה מגיע להחלטה אתה מביא בחשבון את כל היתרונות והחסרונות? 4 3 2 1 15. האם הייתה נמנע לקחת על עצמך עבודה שכרוכה בה מידה לא מובטלת של סיכון? 4 3 2 1 16. האם מצב הרוח שלך משתנה לעיתים קרובות? 4 3 2 1 17. האם אתה נותן חשיבות רבה למה שאנשים חושבים? 4 3 2 1 18. האם אתה אדם עליז ומלא חיים? 4 3 2 1 19. האם אתה אדם שמתרגז בקלות? 4 3 2 1 20. האם היית מוכן לקחת סמים אשר ההשפעה שלהם מוזרה או מסוכנת? 4 3 2 1 21. האם אתה נהנה לפגוש אנשים חדשים? 4 3 2 1 22. האם אתה מעדיף ללכת בדרכך מאשר לפעול על פי החוקים? 4 3 2 1 23. האם כל ההרגלים שלך טובים ורצויים? 4 3 2 1 מס' סד' השאלה במידה רבה מאוד במידה רבה במידה מועטה בכלל לא 24. האם לעיתים קרובות אתה מרגיש שנמאס לך? 4 3 2 1 25. האם נימוסים וניקיון חשובים לך מאוד? 4 3 2 1 26. האם היית אומר על עצמך שאתה אדם עצבני? 4 3 2 1 27. האם אתה אדם שנוטה להיות מודאג? 4 3 2 1 28. האם אתה נוטה להישאר בצד באירועים חברתיים? 4 3 2 1 29. האם היית אומר על עצמך שאתה אדם מתוח? 4 3 2 1 30. האם אתה אוהב להתחבר עם אנשים? 4 3 2 1 31. האם אתה מודאג זמן רב אחרי שהיית במצב מביך? 4 3 2 1 32. האם אתה אוהב הרבה פעילויות והתרגשות סביבך? 4 3 2 1 33. האם לרוב אתה שותק כשאתה בחברת אנשים? 4 3 2 1 34. האם לעיתים קרובות אתה מרגיש בודד? 4 3 2 1 35. אני אוהב מסיבות פראיות וחסרות מעצורים. 4 3 2 1 36. באיזה מידה היית מנסה לעשן חשיש? 4 3 2 1 37. באיזה מידה אתה מוצא שחומרים מעוררים כמו כדורי מרץ, אלכוהול וכו' גורמים לך הרגשת חוסר נוחות? &

סינטטית

New member
טוב לא שמתי לב להמשך אז...

1. האם אתה נהנה לקחת סיכונים? 3 2. האם בדרך כלל אתה אומר ועושה דברים מבלי לעצור ולחשוב לפני כן? 3 3. האם אתה נהנה מצניחה? 4 4. האם אתה סבור שנסיעה בטרמפים היא דרך מסוכנת לנסיעה? 2 5. האם לאנשים שאתה נמצא איתם יש השפעה חזקה על מצבי הרוח שלך? 1 6. האם אתה אדם אימפולסיבי? 2 7. האם רעיונות חדשים סוחפים ומרגשים אותך עד כדי כך שאתה לא מעלה בדעתך מכשולים אפשריים? 2 8. האם קשה לך להבין אנשים שמסכנים את חייהם בטיפוס על הרים? 2 9. האם אתה יכול לקבל החלטות מבלי להיות מוטרד מרגשותיהם של אנשים אחרים? 1 10. האם לפעמים אתה אוהב לעשות מעשים שהם קצת מפחידים? 4 11. האם היית נהנה מירידה מאד מהירה במורד הר גבוה ותלול? 4 12. האם אתה חושב כי בילוי של ערב מחוץ לבית מהנה יותר כאשר הוא אינו מתוכנן מראש או כאשר מחליטים עליו ברגע האחרון? 3 13. האם הייתה רוצה לצלול לעומק? 4 14. האם לפני שאתה מגיע להחלטה אתה מביא בחשבון את כל היתרונות והחסרונות? 3 15. האם הייתה נמנע לקחת על עצמך עבודה שכרוכה בה מידה לא מובטלת של סיכון? 2 16. האם מצב הרוח שלך משתנה לעיתים קרובות? 3 17. האם אתה נותן חשיבות רבה למה שאנשים חושבים? 2 18. האם אתה אדם עליז ומלא חיים? 4 19. האם אתה אדם שמתרגז בקלות? 1 20. האם היית מוכן לקחת סמים אשר ההשפעה שלהם מוזרה או מסוכנת? 1 21. האם אתה נהנה לפגוש אנשים חדשים? 4 22. האם אתה מעדיף ללכת בדרכך מאשר לפעול על פי החוקים? 3 23. האם כל ההרגלים שלך טובים ורצויים? 2 מס' סד' השאלה במידה רבה מאוד במידה רבה במידה מועטה בכלל לא 24. האם לעיתים קרובות אתה מרגיש שנמאס לך? 1 25. האם נימוסים וניקיון חשובים לך מאוד? 2 26. האם היית אומר על עצמך שאתה אדם עצבני? 1 27. האם אתה אדם שנוטה להיות מודאג? 2 28. האם אתה נוטה להישאר בצד באירועים חברתיים? 2 29. האם היית אומר על עצמך שאתה אדם מתוח? 1 30. האם אתה אוהב להתחבר עם אנשים? 4 31. האם אתה מודאג זמן רב אחרי שהיית במצב מביך? 2 32. האם אתה אוהב הרבה פעילויות והתרגשות סביבך? 4 33. האם לרוב אתה שותק כשאתה בחברת אנשים? 1 34. האם לעיתים קרובות אתה מרגיש בודד? 4 35. אני אוהב מסיבות פראיות וחסרות מעצורים. 4 36. באיזה מידה היית מנסה לעשן חשיש? 1 37. באיזה מידה אתה מוצא שחומרים מעוררים כמו כדורי מרץ, אלכוהול וכו' גורמים לך הרגשת חוסר נוחות? 2

למעלה