היי לכולם...

• פותח הנושא Lee 1
  • פורסם בתאריך

Lee 1

New member
היי לכולם...

רציתי לברר האם יתכן שיש לפיברומיאלגיה או תשישות דרגות שונות, כי אם זה כך אז קבלתם חברה חדשה למשפחה...
אצלי הסמפטומים הם: סחרחורת לא מאוד קשה בהפסקות גדולות בין תקופה לתקופה, נימול כנ"ל, ימים שאני בקושי מצליחה להכריח את עצמי לעמוד בכל המטלות שמחכות לי בלי שום סיבה מוצדקת שנראית לעין, כמו חום או מחלה לדוגמה... והכי 'מוזר' אנרגיה שנחתכת באופן פתאומי והופכת לחוסר כוח,וגם אם חסרה לי שנייה בלבד של עבודה כדי להשלים את אותה עבודה אני לא מסוגלת לגייס את הכוח לעבוד את השנייה הנוספת הזו... ובכלל, לימודים, ציור, קריאה וכו' תמיד חייבים להיות עם המון הפסקות, קשה לי להשקיע באופן מתמשך לאורך זמן, אני יכולה ללמוד ולהצליח אבל תמיד אני דוחה כי קשה לי לגייס את הכוח, וגם משך הלימודים תמיד ארוך יותר מזה של אחרים, בגלל ההפסקות הרבות כפי שציינתי כבר... נשמע מוכר? מה זה אומר?...

linar1

New member
בוקר טוב לי../images/Emo42.gif../images/Emo183.gif

נראה לי שאת מתארת שורה של תופעות של תשישות מאשר של פיברו'. אני כמובן לא רופאה ואין לי סמכות לקבוע האם יש לך את המחלה ובאיזה רמה חומרת המחלה. האם פעם פנית לרופא עם התלונות לגבי הדברים שאת מתארת ומה הוצע לך ? מאחלת הרבה כח ובריאות, LINAR.

Lee 1

New member
לינר ערב טוב../images/Emo140.gif

תודה על תשובתך, לא פניתי כי נראה לי שאתקל בתגובות הרגילות, הרמת גבה וטענות לגבי עצלות תירוצים וכו' מה שחשוב לי כרגע, זה להרגיש שיש גם אחרים כמוני, אנשים שמסבינים על מה אני מדברת וללמוד איכשהו מהנסיון של אלו שדומים לי, איך משפרים את המצב או איך משלימים עימו. עד עכשו נתקלתי בהודעות העוסקות רק בפיברומיאלגיה, האם גם בעיות תשישות כשלי נדונות כאן בפורום?...

היי לי, התשובה היא: כן!

יש דמיון רב בין שתי המחלות. מה שמבדיל ביניהן בעיקר זה : התלונה העיקרית. בתשישות כרונית - זו העייפות בפיברו - אלו הכאבים. למרות שאני עצמי לא ממש מאובחנת רשמית, אני ממליצה בחום כן לאבחן. קל יותר לחיות עם ידיעה חד משמעית ועם שם לתופעה. התגובות שאת מתארת כ'רגילות' הן אכן שכיחות מאוד בסביבתנו הבריאה. הדרך לחיות הם המחלה היא: לאט לאט...

למעלה