היי לכולם!!!!!!!

Bassיסט

New member
היי לכולם!!!!!!!

אני חדש פה קוראים לי רון אני בן 19.5 מנתניה אני בסיסט ואני מקווה שתקבלו אותי בזרועות פתוחות ובהמון אהבה...
בכל אופן יש לי שאלה/בקשה. בהופעה של לינקין פארק בטקסס (למי שראה) הבסיסט מחליף איזה 4 גיטרות כל ההופעה... כל הגיטרות הם מחברת מיוזיקמן סטינג ריי? והבקשה היא אם מישהוא יכול להשיג לי תמונה של הגיטרה בס שיש לבסיסט שלהם בקליף של IN THE END ואם לא אז תמונה של הגיטרה הכחולה שלו שהוא ניגן בה בהופעה בטקסס מקווה שזאת לא בקשה גדולה מדי אני נורא אשמח אם תשיגו לי את זה כי אני מתכוון לקנות את הגיטרה הזאת בקרוב מאוד...

METEORA GIRL

New member
שלוווווםםםםםם

אני לא יכולה להשיג לך תתמונות.... אבל... ברוך הבא!!!

Fools

New member
אהלן!

תמונות שלהם אין לי כח לחפש עכשיו (סורי) אבל כשיהיה לי אני ישים פה.. ואני חושבת שהאדומה/כתומה שהוא ניגן איתה בטקסס היא גיבסון.. חושבת לא בטוחה! בס זה כלי שולט! אחרי תופים כמובן :]

Bassיסט

New member
היי לך...

הגיטרה הכתומה אדומה שהוא ניגן עלי הבטקסס זה גם כן מיוזיקמן סטינק ריי אני רק לא בטוח לגבי הכסופה שהוא ניגן בה בטקסס אם היא מיוזיקמן כל השאר אני דיי משוכנע שזה זה... דרך אגב גם פליי (FLEA) מהרד הוט ניגן בעבר על גיטרה כזאת כחולה... יש תמונה שלה ושלו בפרטים שלי בתפוז...

../images/Emo23.gif../images/Emo186.gifהיי../images/Emo70.gif

סיון, 15.5, מתופפת מתחילה
הממ, ניסיתי לצלם לך שוטים מהקליפ, אבל זה גדול מדי ולא נכנס לתפוז, והמחשב עושה לי בעיות ולא מסכים להקטין... אם יש לך מסנג'ר אני אכין עוד ואתן לך כבר שם... ומצטערת שזה לא כל כך ברור, זו האיכות שיש לי... ובקשר לטקסס, אני לא יודעת בדיוק, ואני גם לא כל כך מבינה בבאסים...
מקווה שעזרתי

../images/Emo23.gif../images/Emo186.gifהיי../images/Emo70.gif

סיון, 15.5, מתופפת מתחילה
הממ, ניסיתי לצלם לך שוטים מהקליפ, אבל זה גדול מדי ולא נכנס לתפוז, והמחשב עושה לי בעיות ולא מסכים להקטין... אם יש לך מסנג'ר אני אכין עוד ואתן לך כבר שם... ומצטערת שזה לא כל כך ברור, זו האיכות שיש לי... ובקשר לטקסס, אני לא יודעת בדיוק, ואני גם לא כל כך מבינה בבאסים...
מקווה שעזרתי

Bassיסט

New member
אמילי ממצב?

שלחתי לך את המסנג'ר שלי במסרים ואני עדיין מחכה שתישלחי לי תתמונות שהכנת לי... תודה רבה רבה רבה!!!

Fools

New member
תגידי התחלת ללמוד כבר?

או שאת כבר לומדת או לא יודעת.. בקיצור את לומדת!?

../images/Emo23.gif../images/Emo186.gifהתחלתי ללמוד בראשון לאוקטוב

ר
והמערכת שלי (שהיום הוחלט רשמית שקוראים לה סופיה) בת חודש ויום (לפחות אצלי, היא משומשת
)

Fools

New member
אוקטובור... אין לי שמץ מתי זה היה

אבל בטוח את יודעת כבר כשיש לי ספירות של 4 רבעים (e & a) ואחרי ה-1 יש לי נקודה אני סופרת את זה בתור 8 רבעים ברצף או 4 רבעים -הפסקה של שמינית- 8 רבעים או במקום הפסקה של שמינית הפסקה של רבע?

SAMAR

New member
ברוך הבא!../images/Emo24.gif

מקבלים אותך בזרועות פתוחות, שיהיה לך ערב נעים!

Bassיסט

New member
תודה רבה לכן הדס וסמאר...

איזה כיף להתחבק עם כולם פה...
תודה רבה חברים!!!

../images/Emo23.gif../images/Emo186.gifכמה דברים:

א. ארתור (LINKINBOY) הסביר לי שאי אפשר לצלם ולשמור בגלל עניין של זכויות יוצרים (חכמים אלה, לא?
). ב. יש פה תמונות של איזו גיטרה שמישו בלינקין משתמש בה (לא יודעת אם בראד או מייק...), והיא לא בס (בגלל שיש לה שישה מיתרים, אני מרגישה כה בקיאה בעניין...
) וגם את הקישור ארתור נתן לי, ככה שכל הקרדיט הולך אליו

../images/Emo23.gif../images/Emo186.gifהציוד של פיניקס:

(שגם אותו ארתור נתן לי, לא ברור למה הוא לא שם את זה כאן בעצמו
) Music Man Stingray 4- and 5-string basses Ampeg SVT Classic heads (2) Ampeg SVT 8x10 cabinets (2) Shure UHF guitar wireless Boss TU-2 Chromatic Tuner dbx 160A Compressor/Limiter Tech 21 SansAmp PSA-1 Demeter Tube Direct Furman PL Plus power conditioner

אני מתחילה לנגן על

גיטרה אקוסטית... איזה כיףףף?? אני מתה לדעת לנגן שנינו שווים של אביב גפן!! ויכול להיות של היהודים...!! ביום רביעי הזה יש לי שיעור ראשון... דרך אגב אם מישו פה בכיתה ח' כמוני יש לו מיצ"ב במדע מחר? ואם הוא כבר עשה וכבר היום אם הוא עשה... סליחה שאני מדברת על בצפר אבל זה חשוב לי... schoolsucksssss

Bassיסט

New member
וואו פירוט מדהים!!!

תודה רבה רבה רבה!!!!! איזה בעסה ממש התבעסתי עכשיו מהזכויות יוצרים האלה כי אני ממש חייב להשיג תמונה של הצבע הזה כי אני רוצה להזמין כזה לגיטרה שלי...

למעלה