היי לכולם

היי לכולם

ביקרתי בפורום הרישמי כדי לראות אם יש משהו מעניין חדש ותראו מה מצאתי: www.serenivision.com/wongfu/maroon5.wmv חבורת סינים עשתה קליפ לסאנדיי מורנינג...חחחחחחחחחח כנסו תראו
ועוד דבר- מישהו יודע בדיוק מתי ישודר הקליפ (האורגינל) בישראל? כי אמרו שהוא מגיע אלינו אחרי שהוא כבר שודר באירופה ובארה"ב....אז אני אודה למי שיגיד לי את התאריך המדויק... תהנו מהקליפ ולילה טוב לכולם.

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

חח רשמתי את זה שרשור אחד מתחתיך
..אבל חפיף
ובקשר לקליפ אין לי מושג...מי יודע מתי הוא יגיע אלינו, אבל יכול להיות שיהיה נס והקליפ ישודר שוב ברצועת פרש

הילההההההה

נכנסתי עכשיו וראיתי את ההופעה שנתת קישור אליה באחת ההודעות למטה ואני חייבת לומר- הם גדוליםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם! יו!!!! איזה הופעה שווה!! אני הולכת לראות אותם גם אם זה יהיה הדבר האחרון שאני אעשה בחיים!!! איזה חמוד אדם יו! וג'יימס עם הגיטרה?! וריאן החמוד שם מאחור!!!! יו יו אני בהלם! מדהימים!!!!!! ולגבי הקליפ הדפוק הזה של הסינים (חחחח איזה סתומים הם) מצטערת, לא שמתי לב
ולגבי הקליפ המקורי- נתפלל כול יום שהוא יגיע בהקדם ולא באיחור אסטרונומי...תודה שענית
לילה טוב

CiNdErElLa3887

New member
אין לך מה להצטער../images/Emo8.gif

אבל בואי נגיד שאני כועסת והדבר היחיד שיגרום לי לסלוח לך
זה שתיכנסי לצ'אט
יש מצב?

../images/Emo4.gif

ראיתי את ההודעה רק עכשיו...סליחה שוב...יש לי הרבה חובות עכשיו חחחח מבטיחה להיכנס במפגש צ'אט הבא

למעלה