היי לכולם...

pardoi

New member
היי לכולם...

דבר ראשון אני חדשה פה....נעים מאוד לכולם...ודבר שני ועיקרי... יש לי שאלה... ואני ממש לא יודעת מה לעשות...אז ככה: השתחררתי לפני חודשיים וחצי...והתחלתי לעבוד בדיוק שבוע אחרי במקום שהחתימו אותי ל9 חודשים... בכל אופן לא היה לי יותר מידיי חופש ועכשיו אני פשוט מגיעה לעבודה בחוסר חשק מוחלט...וכבר קרה לי שבוע שעבר פעמיים שאיך השגעתי לעבודה פתאום הרגשתי לא טוב...ואני לא מתכוונת ששיחקתי אלא באמת בחילות וסחרחורות... לדעתי זה משהו פסיכוסומטי אבל ליתר בטחון אני עשיתי בדיקות דם וכאלה...השאלה לי היא בעצם האם כדאי לי לעזוב את העבודה ולנוח קצת או להשאר במקום כי זה באמת מקום נחמד ולקוות שהכל ייפתר ויהייה בסדר או שפשוט ישר למצוא עבודה אחרת.... מה לעשות???

singular

New member
היי

אמרת שאת חתומה ל9 חודשים? איך את יכולה לעזוב? בכל אופן תתחילי לשלוח קורות חיים כרגע תלכי לראיונות ושתמצאי עבודה אז תעזבי את הנוכחית מצב העבודות לא "משהו" כרגע כך שאם כבר יש לך עבודה חבל שתאבדי אותה שהייה לך בהצלחה singular (חוץ מזה: לפעמים הדברים מסתדרים מעצמם)

ורד302

New member
תלוי בכמה גורמים

* כמה זמן נשאר לך עד סיום 9 החודשים? * מה גובה הכנס שאת אמורה לשלם אם תעזבי? * יש אנשים שבמצב כזה "דואגים" שיפטרו אותם, ואז אינם מחוייבים בתשלום קנס. אבל לא לכל אחד מתאים לעשות "תרגילים". * תתחילי לחפש עבודה אחרת, ואם תמצאי - תחליטי אם כדאי לך לעזוב לפני תום 9 החודשים. לעיתים הבריאות שווה יותר מכסף...

The Cat Woman

New member
לדעתי...

אם זה פסיכוסומטי (מה שנראה לי לפי התיאורים שלך את העבודה ואת עצמך), הדרך לטפל בזה היא לרדת לשורש הבעיה. אמרת שיש לך את הבעיה הזו של החופש- רק יצאת מהצבא וכבר נכנסת למסגרת אחרת, לא פחות מחייבת ולא פחות מתישה. לדעתי תני לעצמך קצת זמן של תענוגות, תעשי דברים שאת באמת אוהבת ורוצה... ריפוי בעיסוק
מה שהציעו לך כאן לא נראה לי רלוונטי כל-כך כי את אומרת שהמקום נחמד ושטוב לך שם, המשכורת שלך בוודאי הוגנת וכן גם תנאי ההעסקה... אז אני חושבת שהבעיה היא פשוט המעבר הזה בין המסגרות. לפני כמה זמן היית חיילת בשירות חובה, עם מפקדים והכל ועכשיו את עובדת ומקבלת שכר הולם והוגן למאמצייך... אולי פשוט קיבלת פוביה קטנה של מעבר ממסגרת כזו לאחרת... מאחלת לך רק הצלחה, מי יתן ותיפטרי מהמועקות הללו ותרגישי טוב שאת ישנה עוד קצת שעות בלילה ויכולה גם לבלות... שלא כמו בצבא.

pardoi

New member
את יודעת מה...

הרגע חזרתי ממשמרת... ואני מרגישה הרבה יותר טוב... דבר ראשון איך שהגעתי דיברתי עם הראש צוות שלי (אישה מדהימהבפני עצמה...) והיא הציעה לי להוריד עוד במשמרות... וגם דיברתי עם חברות שלי והן הציעו לי לעבוד ראשון-רביעי וככה יהיו לי ,חמשושים"...ואז אני גם שומרת על השפיות שלי...גם על מקום העבודה...וגם על הכסף... אני רק מקווה שככה אני אמשיך להרגיש כי עם איך שהרגשתי הבוקר...זה היה ממש על סף ...לא רוצה אפילו לחשוב על זה...

ריהa

New member
בשאלות אישיות

תמיד -אבל תמיד עדיף להתייעץ עם אנשים שמכירים אותך ואוהבים אותך (משפחה-ידידים טובים וכדו')ומכירים את כל המעלות והחסרונות שלך -בקיצור את כל התמונה מסביב למרות שבלי ספק האנשים בפורום יותר חכמים מהם

למעלה