זה תקע את הפורום אז היה צורך למחוק אותו.
ק קסניה המאמי New member 7/8/04 #19 יוני כנס... תישלח לה קישור לאומנות השירשור או שאלות נפוצות כי לא הצלחתי... תודה
מ מתה על בן ודורין New member 7/8/04 #23 הנה../images/Emo26.gif http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=922&art_id=1
ק קסניה המאמי New member 7/8/04 #16 אל תפתחי... בשביל זה הודעה חדשה את נכנסת להודעה ומשם להוספת תגובה וכותבת ועניתי לך!!!מואהההה מקווה שעזרתי
אל תפתחי... בשביל זה הודעה חדשה את נכנסת להודעה ומשם להוספת תגובה וכותבת ועניתי לך!!!מואהההה מקווה שעזרתי
I iritoosh New member 7/8/04 #22 טוב סורי.. טוב סורי למה להתעצבן עליי התקנון הזה מה-זה מאיים!!, לא להתעצבן אני חדשה...
I iritoosh New member 7/8/04 #24 כנסו.. טוב ניראה לי שאני לא יכנס יותר לפורום!!! עזבו... לא כדי!...ביי
ק קסניה המאמי New member 7/8/04 #31 למה?!כולנו למדנו איך אנחנו יודעים א ת זה עכשיו?כי למדנו וגם את יכולה!!!
י יוסטונית בדם New member 7/8/04 #29 ../images/Emo24.gifברוכה הבאהההההה../images/Emo24.gif ברוכה הבאה לפורוםםםםםם... מממ מקווה שתהני לך פה.. כי זה די קל חח וזייהו... אה וגם תקראי את חוקי הפורום כדי שלא יהיה קצת בלאגנים.. ושוב פעם תהני תהני תהנייייייייייייייי
../images/Emo24.gifברוכה הבאהההההה../images/Emo24.gif ברוכה הבאה לפורוםםםםםם... מממ מקווה שתהני לך פה.. כי זה די קל חח וזייהו... אה וגם תקראי את חוקי הפורום כדי שלא יהיה קצת בלאגנים.. ושוב פעם תהני תהני תהנייייייייייייייי