היי לכולם!!!

ליאלוש1

New member
היי לכולם!!!

היי לכולם מה המצב חברים? רציתי לדבר על ההגדרה "שלמות פנימית" יש פה מישהו שהגיע להגדרה הזו? שהוא מרגיש שלם עם עצמו בכל המובנים? כי אני לא יודעת מתי אני כן ירגיש את זה..אני כן מרגישה לא שלמה עם עצמי וכל יום אני מרגישה חרטה על כל מיני דברים שעשיתי.. ועדיין לא הרגשתי בדבר אחד שעשיתי בכל החיים שלי את השלמות הזו.. ולמה זה? למה אני לא מרגישה ביטחון עצום בכל דבר שאני עושה? ובמיוחד במיוחד בקשר זוגי אז למה? כמה אפשר? אני מרגישה שאני נחנקת פה בפנים... אני מרגישה שאין מהות לחיים האלו.. כמה אפשר לסבול?? מתי יגיע היום הזה שאני ירגיש הכי טוב בעולם ואני יהיה שלמה עם כל מה שאני עושה? מתי? מתי זה יקרה? האם זה בכלל יקרה? אף אחד לא מבין אותי.. זה הרגשה נוראית שמבין כל חברי ומשפחתי אין לי אף אחד שכן יכול להבין אותי...להבין את מה שעובר עליי כל יום ביומו.. וזה משגע אותי מאוד... האם מבין כל האנשים כאן שכותבים בפורום הגיעו למצב הזה? למצב שאני רוצה להגיע? אני כל הזמן בוכה ובוכה אני בחורה בת 22 שמחכה ומצפה לרגע הזה..ובכלל לאושר להרגיש הכי מאושרת שיכול להיות ולהיות שלמה עם כל מהלך בחיים שלי אשמח עם תגיבו תודה

ליאלוש,

שאלו רב מכובד האם הוא נמנה על לו' צדיקים ,והוא ענה: "להיות צדיק זה מינוי זמני. כל אחד יכול להמנות על לו' צדיקים בכל רגע נתון". מסקנה? שלמות פנימית היא משאת נפש של כל אדם א ב ל זה תלוי רק בך! כלומר, הרגשת ההחמצה שלך,התחושה שלא מבינים אותך והביקורת העצמית הנוקבת שלך כלפי עצמך מרחיקים אותך מן המטרה האמיתית. ראשית,אם איש בסביבתך הקרובה לא מבין אותך נסי להבהיר את דברייך אחרת. שנית,נסי למצוא דברים מהנים בחייך במקום לרחם על עצמך ולסבול. שלישית,כשבתוכך ההרגשה הפנימית היא ביצוע של משהו שהוא נכון לך-זו השלמות! [ראי דוגמה את אדיסון שטען שהוא לא נכשל עשרת אלפים פעם אלא מצא עשרת אלפים דרכים בהן זה לא עובד...כלומר,התעלם מהסביבה ,בחר להגיע למטרתו. ועובדה-הוא צחק אחרון --כנגד רוב הסיכויים]... והכי חשוב: צאי מתפקיד הקורבן [של הסביבה/החיים/הנסיבות] והתחילי לחשוב שלכל אלו היה תפקיד בעיצוב דמותך... כשתתחילי להאמין בעצמך הכל יהיה אחרת. איך? ספרים: 1.כוחו של התת מודע. 2.הכח טמון בתוכך. 3.כיצד לרפא את חייך. 4.לחיות מתוך שמחה. ------------------------ אתרים: 1.בדרך לאדם שלם. 2.מהות החיים. 3.בדרך למעלה... אפשר לנסות למצוא חומר רב אם מציינים ברובריקה "אתרים" מילים כמו: שלווה,חשיבה חיובית,אושר,אהבה,מודעות עצמית וכל מילה שנראית לך... אם כל החיים נצפה לאושר המיוחל נפספס את ההזדמנות להווכח שהוא כאן ועכשיו! אני יודעת שתצליחי לכן טרחתי לענות לך. בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בוקר טוב אוהבת וכולם../images/Emo141.gif

קראתי את תשובתך ומזדהה עם כל מילה,מוסיפה עוד ספר 100 מתנות לנשמה. ליאלוש חמודה אני אומנם בתחילת דרכי אבל אישית בפנים כשמסתכלת מרוצה מעצמי לוקחת אחריות על מעשיי פחות מתחשבת באחרים יו מה יגידו, מה יחשבו בקיצור מאמינה בכוחות הנפשיים שלי פעם חברה אמרה לי אין לא יכולה יש לא רוצה .תנסי לזרום את בזכות הקדוש למעלה ובזכותך, ולא בחסד של אף אחד. כשתרגישי פתאום שהמכרים הכי קרובים שלך מביטים בך בפליאה תביני שחל שינוי בך.מאחלת לך הרבה אמונה בלב ובמיוחד בעצמך חמודה. חיבוק לך לכולם/ן שהאל יאיר דרככם.{} {} שלוות הנפש והגוף ממני חברה אמיתיתתת.

חברה אמיתיתת,מצויין. מסתבר,

שהדרך לצמרת מתחילה בהחלטה אחת אמיצה... וכן,האמונה-כוחה רב לאין שיעור... מאמינה שאת על דרך המלך ובה אפשר רק להתקדם. כל ה כ ב ו ד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ליאלוש,בשבילי את מושלמת...

פנימית וחיצונית,העניין הוא רק בזמן שיחלוף ואת תקבלי את אותם דברים אצלך... רק אור ואהבה ממוש

ליאלוש1

New member
תודה אנשים יקרים...../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif |ח

וואי תודה אהובת האחת,חברה אמיתית,אורן מתוק שלי...אתה כבר עשיתם לי טוב על זה שאתם מאמינם בי אנשים אוהבת אותכם..תודה תודה... הקטע זה שאני לא בוכה כל היום אני ממשיכה לחיות את החיים בהכי כייף שאפשר אבל לפעמים אני חושבת על זה..וזה נורא כואב לי...תודה תודה תודה תודה אוהבת אותכם אנשים יקרים... אני אקח את כל הטיפים שנתתם לי...אתרים,ספרים וכו' באמת תודה לכם אנשים... שיהיו לכם חיים מאושרים ושתחייכו כל בוקר ותיהיו מאושרים ושמחים והמון אור בחיים... ובריאות כמובן המון בריאות...
אוהבת מאוד ותודה על הכל ועל התגובות תודה תודה אנשים מקסימים..

ליאלוש1

New member
ורק שחכתי להוסיף...

שאתם צודקים ב100% אהובת אחת אני מסכימה איתך בכל מילה ומילה וחברה אמיתים אני גם מסכימה עם כל מה שאמרת... ואני באמת התחיל לשנות משהו כי אני לא מרוצה מהחיים שלי כרגע אני מרגישה שאני לא מגשימה את עצמי... תודה לכם על האהבה והחום שאתם נותנים לי אוהבת מאוד... אורן תודה מאמי...אהובת האחת תודה מתוקה וחברה אמיתית תודהה תודה אתם מקסימים... והפורום הזה הכי מקסים שיש... תודה על היותו של פורום זה...

למעלה