היי לכולם...

maya8aj

New member
היי לכולם...

אני יודעת, שנים לא הייתי פה.. עקבות המחשב הדפוק שלי.. אבל חזרתי... אשמח לשוחח איתכם בפורום...

Im The Sun

New member
שיט היא חזרה ../images/Emo4.gif../images/Emo42.gif

סתאאאםםםםםם ברוכה החוזרת
ספרי על עצמך לכל החדשים שלא יודעים עלייך הרבה
אני הכל אופן: ראם בן 16 (כמעט 17) מאזור חיפה אוהב מוזיקת MTV והרבה אוכל, בזאת אני מצרף את התמונה שלי

limors2

Well-known member
וואי איזה חתיייךךך!!!

אבל החבר שלי יותר
והוא גם מפורסם...

maya8aj

New member
תודה רבה...

איזה חמודים אתם... איזו קבלת פנים... תודה..

maya8aj

New member
לספר על עצמי..

או קיי... אני בת 15.. אמ.. גרה במרכז תל אביב משחקת טניס אני מאוד אוהבת טניס בכלל כל ספורט אני אוהבת אבל טניס במיוחד... אפילו כתבתי על טניס שיר..חח טוב, הרי זה ברור שאני שרופה על אנג'לינה ג'ולי אחרת לא הייתי כאן אבל באמת, אני ממש אוהבת אותה... זו אהבה שאי אפשר לתאר.. זאת אומרת, מעבר לאהבה, מטורף לגמרי... אנג'לינה ג'ולי החיים שלי... ולא הכרתי אותה בכלל לפני טומב ריידר הראשון אבל מאז, מהרגע שראיתי אותה in love
... אמ... שרופה על הסידרה אלי מקביל.. וחוץ מזה... לא הרבה.. שמחה שאני בפורום המדהים הזה...

תקווה4

New member
../images/Emo2.gif

איזה נדייייר גם אני@@!! אנחנו צריכות להפגש מתישהו חח באיזה ימים את?? אני כאילו כללי בראשון ורביעי אבל עכשיו בחופש אני שני וחמישי ואריאל MAD זה איש ילד לאדעת מה הוא ממש מוזר! ממחקתי אותו כבר ממני ח

maya8aj

New member
מה??

די, גם אני בראשון ורביעי.. למה עברת? אה, אני גם אהיה ביום שלישי בגלל הליגה.... ראית מזה? 4 פעמים בשבוע, אל תראי אותי ככה, אני משקיעה בטניס...
את תהיי בליגה<? מי המאמן שלך בכלל?

תקווה4

New member
ואייי

זה שלא שבחרתי לעבור זה העבירו תקבוצה שלנו לימי שני וחמישי אבל רק לחופש הגדול ח אני לא הולכת לליגה אני די גרועהה
( כאילו התחלתי טניס רק מלפני חודשיים שלוש) המאמן שלי זה דרור מי שלך??? כשהייתי ביום ראשון ורביעי הייתי בשעה 7 מתי את? ואיי 4 פעמייים??? פשש יפה יפה דיי את בטח מזה תותחיתת!! אם את רוצה אני אבוא ביום שלישי לליגה לעודד אותך:)@!!

למעלה