לא יודע אם כולם לא נענו
אבל לגבַּי מפגש לא כך כל ריאלי מבחינה לוגיסטית בזמן הקרוב. אני אמנם מגיע לארץ בעוד שבועיים, אבל באזור המרכז אשהה רק כ-4 ימים. ביקור קצרצר ודי לחוץ - יהיה לי די קשה לדחוס את המפגש. כל זאת - בהנחה שהמפגש היה מתקיים מתישהו בתקופת ביקורי בארץ. אם היה מתקיים בזמן אחר, אז בכלל... חוץ מזה, נראה לי שעדיין לא צברנו את "המסה הקריטית" (מצטער על הכנסת מושגים כאן מעולם הנדסת הגרעין
) מבחינת מספר המשתתפים. נראה לי שאנחנו צריכים לגדול טיפ טיפה. אחת הדרכים למשוך יותר משתתפים הוא להגדיל את כמות הפטפטת...
ולבסוף, נראה לי שמפגש יהיה הרבה יותר אטרקטיבי כש-"נכיר" קצת יותר זה את זה, דרך ההודעות בפורום כמובן. ככה בונים איזושהי תמונה דמיונית של כל דמות, ואיתה נבנית הסקרנות לדעת אם היא מתאימה לאדם שנפגוש. אוף... לא התכוונתי להתחיל להתפלסף...
אם אתם בכל זאת רוצים לפגוש אותי, אתם מוזמנים לעצור אצלי בדרך לאילת. אבל אני מזהיר אתכם מראש: איפה שאמצא יש
מלא מרוקאים.
בכלל לא תהיו מיוחדים שם.
ולסיום, קבלו את התנצלותי על ההיעדרות הממושכת מהפורום - אני שקוע די עמוק בעניני פלמנקו בזמן האחרון (בנוסף לעבודה, ולהתרוצצויות סביב מחנות הקיץ של הילדים). אני מאחל לכולם "בעיות" טובות כאלה.