היי לכולם!!!

היי לכולם!!!

זאת אני REBLDELULI נעלמתי ליומיים בגלל שגיא/אילן/ניר איך שלא קוראים לו פרץ לכינוי תודו שהתגעגעתם..... אתמול נגמר המורדים איזה עצוב
............... טוב תכנסו לקישור יש על הסרט.... בWALLA

golanet

New member
צנזורה?!! יכול להיות..?!! ../images/Emo5.gif

באתר הארגנטינאי שלא עולה לי השם שלו לראש כרגע.. כתוב שהסרט הוא הינ 103 דקות.. ופה 98... האם יש כאן צנזורה של 5 דקות?!!!!!!!!!!!!! רק שלא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

o m E r r

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo185.gifברוכה השבה../images/Emo70.gif

ופאקקקקקקקקק נווו תגידו לי שהם לא מצנזרים :S ופאק זה יותר מידי זמן צנזורה אם ככה...זה מוזר מידי... כיאלו 5 דקות זה מ-ל-א

BEN ZIV

New member
את לא יודעת שהם לא ירגעו אם הם לא

יצנזרו זה עושה להם טוב לראות אותנו מתבאסים!!!

KeReNyFeLiPe

New member
נו זה לא פייר למה הם מצנזרים במקום

להגביל את הגיל?????. זה לא פייר ובואו כולנו ננחש את מה הן מצנזרים

BEN ZIV

New member
ברור שהם יצנזרו במקום להגביל את הגי

הגיל, כי מה שאכפת להם זה לא הצינזור, ומזה שאנחנו נדפקים ולא נהנים מהסרט, מה שאכפת להם זה איך להרוויח יותר כסף! ויותר משתלם להם להוריד 4 דקות מהסרט מאשר להגביל את הצפיה ושיהיה להם הפסד הרבה יותר גדול!!! וזה באמת מעצבן!

golanet

New member
הנה הוכחה..../images/Emo4.gif

קודם לכך.. אני בן ..!! ושנית.. הנה מצאתי את האתר.. האתר שהתכוונתי אליו הוא Terra הארגנטינאי והוא כתב שיש לסרט 102 דקות!! (סליחה על הטעות.. זה 4 דקות ולא 5.. .. אבל עדיין צנזורה של 4 דקות?!!!!!!!!!!!!!!!!!!) בעע הנה הקישור..

../images/Emo14.gif../images/Emo175.gifלא נראה ליי../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

הם כבר צינזרו לנו חצי סדרה
ועכשיו גם את הסרט
איזה מניאקיםםםםםם
;( הם לא עושים לי את זה
פאקק אני עצבנית עכשיו
*&^%$#@!*&^%$#@&^%$#@#$%^

אני הבטחתי ואני יקיים אמרתי שאם

הם יצנזרו את הסרט אני מצנזרת להם את הצורה !!!!!!!!!!!!1 ינעל אחותםםםםםםם!!! אבל בטח הם יצנזרו את הלילה של לו ופלי

../images/Emo14.gif../images/Emo175.gif../images/Emo45.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

Danielushhhh

New member
זה לא משנה 4 או 5 דקות...

זה בכל מקרה לא יהרוס את הסרט.. הסרט בכל מקרה יהיה טוב... אז זה לא משנה את ה-4 דקות האלה.. למרות שבאסה שהם מצנזרים..

ERonny

New member
ברור שזה משנה..../images/Emo6.gif

אם הם יצנזרו את השכיבה של מנו ומיה..

Danielushhhh

New member
בטוח שהם יצנזרו את השכיבה של מנו

ומיה... וחבל... בכל מקרה זה אולי יהרוס קצת אבל לא את כל הסרט.. בכל מקרה הסרט יהיה יפה..

טוב העיקר שלא יצנזרו את הקטעים

ה"לוהטים" שכריס ארגנה לזוג המדהים פבלו ומריצה אתם יודעים השתיי נשיקות וחצי שלהם בכל הסרט?! או שזה רק שתיים?! לא משנה אצל כריס כמה שפחות יותר טוב נכון?!...בעיקר כשמדובר בפבלו ומריצה...

golanet

New member
אולי הורידו את הפרסומות מארגנטינה?!

שהתלוו לסרט?!....... .................. ................... לההה... לא יכול להיות

../images/Emo46.gif

אני יצנזר להם תאמאאמאמאמאמא שלהם!! מה זה לצנזר? זה מביא להם פחות כסף, מלא לא יבואו. למרות שגם ככה יבואו מלא
. בטוח יצנזרו תקטע באמבטיה והשכיבה של מיה ומנו, אני אכפכפכף להם תצורה. הם יראו כמו התחת של סברינה רק עם חידוד קליל וללא ניגובים לא חומוס ולא קקה..

למעלה