היי לכולם...

מי שי

New member
היי לכולם...

אני משתתפת רדומה כאן כבר דיי הרבה זמן... חחחח רדומה זה ממש לא ההגדרה אבל היום החלטתי לכתוב כי אני חייבת להוציא משהו... כבר כמה זמן שאני לא מצליחה לישון בלילה... ביום אני ישנה דיי טוב וגם אני לא עושה כלום בינתיים אז ככה שזה אפשרי... ניסיתי לישון בלילה אבל זה לא הולך אני פשוט שוכבת במיטה עד שיש אור ורעשים, אז יוצא שאני נרדמת בערך ב7 בבוקר וקמה ב3 או ב4 בצהריים וכל מי ששומע מתי קמתי אומר לי "יפה לך לקום ב4" כאילו שזה משהו שאני בוחרת בו... יש להם בכלל מושג מה אני עוברת בלילה???? והיום זה עבר כל גבול... אמא שלי כעסה עליי שקמתי היום ב4 אז אמרתי לה מה את רוצה נרדמתי רק ב7 בבוקר אז היא אומרת לי בשיא הזלזול "אויי מסכנה..." איך היא יכולה להיות כל כך אטומה???

דנטל

New member
אנשים שלא סובלים מהבעיות האלה

בחיים לא יבינו. נראה להם שזה אחלה באחלה. חברה שלי כל הזמן אומרת לי "יש לך חיים של דוגמנית". מעצבן לאללה. זה מה שטוב, בעיני, בפורום הזה - אפשר לראות שאנחנו לא לבד. אפשר להכיר - אפילו שזה בדרך כלל רק וירטואלי - אנשים שמבינים אותנו. ברוכה הבאה.

תודה על התגובה...

ומזל שאת פה... רציתי לשאול אותך על כדורי שינה... הבנתי שיש כאלה שהם בלי מרשם רופא...אז מה זה אומר עליהם? הם טבעיים או משהו כזה? וגם אם את אולי יודעת אם יש להם מחירים סבירים... כי ממש לא בא לי לקנות ב50 שקל 10 כדורים...

אוייש הייתי במשתמש אחר..

טוב לא נורא... אבל תביני שזו עדיין אותה אחת...

דנטל

New member
מצטערת שעניתי רק עכשיו

פשוט... עשיתי משהו
והבעיה שגם הוא חיית לילה אז בכלל הסיכוי נמוך לישון טוב כשאנחנו ביחד. אני לא מבינה בכדורים. עוד פחות מבינה במחירים. מעולם לא לקחתי כדורים בשביל הפרעות השינה. המקסימום שעשיתי זה לשתות חלב או בירה - דברים שלא עזרו והיום אני גם יודעת שבירה לא באמת אמורה לעזור. מציעה לך ללכת לבית טבע או לבית מרקחת שיש לו גם מחלקה טובה של תרופות טבעיות. שם יוכלו לייעץ המון.

בוזיקית

New member
לבי איתך מתוקה. ניסית לפנות לרופא?

אולי שוה לך לבדוק אם חסר לך מלטונין...

ואןגו

New member
חוסר רגישות...

מי שי, צער גידול הורים. מצער שהקרובים ביותר לא יכולים להבינך-ובוודאי לא לעזור. קחי ניר ןעיפרון והתחילי לכתוב מה מציק לך ולמה הגעת לנקודה בה את נמצאת - רישמי הכל החל מחברויות ועד למזון שאת אוכלת ומתי. בהצלחה ולילה טוב.

מי שי

New member
...

תודה, אבל כבר ניסיתי...כתבתי הכול...הוצאתי את כל המחשבות שלי...עכשיו זה רק מכאיב לי יותר לכתוב... אני יודעת בדיוק למה הגעתי לנקודה הזו ואני יודעת ששום דבר לא יוכל לשנות את זה... כנראה שאני פשוט אאלץ לספוג את התגובות שלהם... אבל תודה בכל אופן.

ואןגו

New member
לא לא לא!!!!

למה? תחיי את חייך! את הכי הכי חשובה בעולם ואם לך יהיה טוב עם עצמך לכולם יהיה טוב איתך. צאי מה.....חרה,אנחנו כאן לעזור לך !!! הפורום נועד לתמיכה היום זה לך ומחר זה לי... חג שמח ובהצלחה.

מי שי

New member
תודה

המון תודה
אבל זה בסדר, רק הייתי צריכה להוציא את העצבים על האטימות של האנשים, והנחתי שאתם תבינו... אני אשמח להיות כאן בשבילכם, ואם למישהו יש בעיות להרדם אני כאן ואני אשמח להעביר איתכם את הזמן... חג שמח גם לך!
(למה האייקון הזה נראה מרושע?)

אורזמן

New member
../images/Emo39.gif מי שי, חג שמח

אולי זו תקופה שכמו שבאה גם תלך.... עד עכשיו ער, לא נרדם העיניים כבדות, מפהק, מצטמרר ולא מצליח לישון.
חג שמח לכולם

מי שי

New member
חג שמח ../images/Emo20.gif

נקווה שלפחות הנדודי שינה יעברו... גם אני עדיין ערה וזה כבר משגע אותי...אוף שיגיע כבר הבוקר! אצלך כבר העיניים כבדות, אולי שווה לך להמשיך לנסות לישון... חג שמח!

למעלה