היי לכולם...

GoTHiK

New member
היי לכולם...

אממ, אני פחות או יותר חדש פה.. אנ חושב שהיה לי איזה אשכול שתיים פעם... בקיצור אני מקפוג'ינגה..(אני מקווה שקורדאו לא יקפצו!) אני חגורה חמישית (אצלנו כחול-ירוק בהיר) בן 15.5 מתאמן כבר 2.5 שנים פלוס... מקווה להכיר,לאהוב ולדבר על הדבר המדהים הזה עם כולם! Capoeira Eu Sou!! Capuraginga Specially!

Ze Colmeia

New member
למה שהקורדאוים יקפצו../images/Emo35.gif

האם פיספסתי משהו
ברוך הבא
אצלנו בפורום יש שלווה בין כל הקבוצות, אנחנו בהרמוניה...
אני עידו מתאמן באבדה כמעט 3 שנים....

danihell7734

New member
ברוך הבא,אבל תרשה לי לשאול

איך חגורה חמישית בשנתיים וחצי? אחלה הישג

Bantus

New member
דבר ראשון....

חגורה חמישית בשנתיים וחצי...ח"ח בדרך אליך ברגע זה, כל הכבוד!!!! דבר שני, אף אחד לא קופץ ולא כלום, כולם אוהבים את כולם וזהו. מקווה שיהיה לך פה כיף ושיהיה לך מה לתרום פה. דרך אגב, אני דניאל, מתאמנת שנתיים בבאנטוס..וזהו :)

jennie 00

New member
חחחח שלום שלום ../images/Emo13.gif

אני ג'ני מתאמנת שנה וחצי בקפוארה (קורדאו ג'י אורו) וגם אני לא מבנה למה חשבת שמישהו יקפוץ

GoTHiK

New member
חח...היי לכולם, וסליחה

מההכירות המאוד לא נעימה שהייתה לי עם קורדאו בתור אחד מקפוג'ינגה, זה פשוט מה שאני מכיר... סליחה מכל החבר'ה, וזה מאוד משמח אותי שיש הרמוניה (כמו שנאמר) אמ...כן שנתיים וחצי חגורה חמישית, הרבה הרבה הרהב אימונים, התמדה ורצון!... וסדר הבצ'יזאדואים שונה אצלנו!... אני מאוד ישמח עם כל אחד יציג את עצמו פלוס חגורה וקבוצה... אמ...אגב מי שרוצה לדעת, הסיבה שככה אמרתי על קורדאו זה שהייתי בבצ'יזאדו של קורדאו בראשון לציון, והייתי עם מכנס קפוארה צבעוני רגיל, ובגלל זה שאלו אותי עם אני מתאמן ובאיזה קבוצה, וברגע שאמרתי קפורג'ינגה אמרו לי לצאת מאולם, ושעם אני יכנס שוב, יצטרכו להוציא אותי בכוח.... עכשיו אני בתור אחד, שמתאמן בקפוג'ינגה מכיר את העניין שבצ'יזאדו זה אירוע שמח, ומאוד מיוחד...ויש לנו מנהג, שאנחנו מזמנים אורחים לטקסים שלנו, לפני שנתיים הזמנו קבוצה ענקית (בנטוס) מיורשלים, והיה לנו ממש כבוד גדול לארח אותם, בגלל שהם ממש קפואריסטים מעולים.... וזהו...בקיצור גם האופן שבא מקבלים חגורות בקורדאו מעצבנת אותי, אבל זה בשיחה נעימה, ולא בריבים וכעסים!! Love U All! Arrepiado

Bantus

New member
דיי...תמשיך לדבר ככה על באנטוס...

אבל העניין הוא שהיה בבאנטוס בירושלים באטיזאדו לפני חודשיים בערך, ולא חולקו שם חגורה אחת ירוקה, (זה אחד מתחת למדריך שנשארים בו 3 שנים ככה)... מה זה הדבר הזה?? בכל באטיזאדת באנטוס בצפון היו לפחות 5 ירוקים והשנה אני מקבלת ירוק.. :) ובקשר לכבוד, אז תמיד נותנים כבוד לקבוצות האחרות, אני באמת לא מבינה את ההתנגדות שלהם, אבל לא נפתח פה את העניין....

Bantus

New member
ואיפה אתה מתאמן שבאנטוס היו איתכם??

אבל יש שם מדריכים תותחים אחד אחד... שיעול*פלה*שיעול הוא כזה קטן והוא כזה טוב!!!

GoTHiK

New member
ראשון לציון

אנחנו קבוצת קפורג'ינגה ראשון לציון והפרוספסורים הישראלי שלנו הזמינו את באנטוס, ובאמת זה היה מאוד יפה... וזה כייף מאוד לראות קבוצות כמו באנטוס למשל (וכמו קפורג'ינגה,אנגולה) שלא נהרסו כתוצאה מסופנסרים ופירסום, ושומרים על עניין הרג'יונל היפה, והבנגלה...וכל מבחן זה מבחן, אפילו חגורה ירוקה! הרמה שלהם ממש גבוהה, וקרב סגור זה קרב סגור! איך זה להיות בת בקבוצה כזאת? עושים לך ויתורים?! מזל"ט על הבקרוב...לנו יש בצ'יזאדו חודש הבא... ואני מקווה שבאנטוס יבואוא השנה, או אורחים יקרים אחרים! אגב..! אני בקרוב מקבל Graduado בוגר קפוארה, פאק איזה כבוד!!

Bantus

New member
Graduado!!!!! מזל טוב אחי....

פאק...באיזה חגורה אתה עכשיו שעוד טיפה אתה מקבל גרדואדו (כתבתי נכון?)?????? ואתה צודק, כל מבחן זה מבחן, ויש שם כמה אנשים ממש ממש טובים (ברח לי השם של אחד) והוא גם שר ממש טוב...הייתי מצרפת תמונה שלו אבל היא נמחקה לי מהמחשב (אני ומחשבים..שמן ומים לא הולך טוב) ולהיות בת בקבוצה כזו..בכרמיאל אני הבת היחידה, ואיזה ויתורים איזה נעליים!!! אני חוטפת מכות רק בגלל שאני בת, אנשים נהנים להכאיב לי שזה עצוב... נסענו לא מזמן לוינגיט ובמעבר באוטובוס 2 בנים משתי צדדים תקפו אותי והורידו לי סטירות וזה...איזה צחוקים צילמנו את הכל אבל זה כאב..והיו לי כאפות אדומות בגב (אייה!)... אז בגלל שאני בת הם מרשים לעצמם להרביץ לי או שזורקים עלי גומיות וכל מני שטויות...סתם מפגרים... וואלה, מזל טוב אם אתה מקבל חגורה עוד חודש...לנו היה אמור להיות באטיזאדו לפני חודשיים אבל היה בלאגן והוא יהיה באיזה יולי או משהו... ואם באנטוס מירושלים יבואו, אז חבר'ה מפה בטוח יבואו..אולי אני יצטרף...

GoTHiK

New member
הלוואי!

בכייףף תצטרפי, הכבוד הוא לנו לארח!... Capoeira Eu Sou אמ...אני עכשיו עולה לחגורה חמישית, והחגורה הבאה שלי זה כבר Graduado כן כן, סוף סוף..אני יכול להיות עוזר מאמן... חלום חיי אחרי להיות מאמן... אבל זה יחכה שאני יהיה Monitor חח...באנטוס (לא הקבוצה) אני לא יודע איך קוראים לך זה יקל.... בקיצור, אל תתבאסי, בסוף תקרעי לכולם את התחת! אני ממש מעריך את הקבוצה שלכם, אחרי האירוח בבאצ'יזאדו שלנו...

Bantus

New member
קוראים לי דניאל....

לאט לאט אני קורעת את כולם..אתמול היה אימון ועבדנו על הפלות וכל פעם החלפנו זוגות..והפלתי את כל הבנים!!! מגיע להם!!! ותבוא בכיף, גם לבאטיזאדו שלנו!!!! וואי, עוזר מאמן, כבוד אחי... אבל חשבתי על זה, אצלנו יש לך חגורת קורל, ואז ירוק ואז ירוק צהוב שזה מדריך...אין בבאנטוס עוזר מדריך...פעם ראשונה שאני חושבת על זה... ומתי הבאטיזאדו שלכם (תאריך) ואיפה זה מתקיים, אתה יודע??

GoTHiK

New member
כן,

אני א יודע מיקום מדוייק, אבל זה בטח יהיה בהרצליה או גן יבנהה... אממ...זה בינתיים ב 20\6\04 ב20 ליוני... אני יתן לך פרטים תדברי איתי באי.סי 62236658

למעלה