היי לכולם

במבית10

New member
היי לכולם

חג עצמאות שמחחחחחח....אני מקווה שעשיתם חיים, עדיין לא תיקנתי את המחשב כי אין לי זמן ובגלל ה אינני יכולה להיכנס...בכל מקרה, אני מתגעגעת ומקווה שאוכל לדבר איתם יותר בצ'אט כשיתקנו לי את המחשב...אז תשמרו על עצמכם. אוהבת נעמה.

GlitterKitten

New member
בטח

כי זו נעמה, כולם מתחייבים להגיב!!!

הופ הופ הופפפפפ

(לגדול בידים טובות)...סתם סתם.. איומים הולכיםםם פההההה פיששששששששששששששששששש פיששששש חיחיחיח

חוצפניות!!

רק לי מותר קלל פה מבינות???? שירן גם לך מותר!!!! למה כי אנחנו עירקיות!!!! לא סובלות את סאדאם!!! מה הקשר??? ביר הנשר כפי ששמתם לב אז אני חולה גם במוח לא רק בבולמיה (או במה שיש לי..)!!! חחחחחחחח....

חחח ערסיות ברמהההה

חחחחחחח... איזה אושר גם לי מותר לקלל!...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עירקיות עצבניות במקום מרוקאיות...

חחחחחחח נפלתי מצחוקקק!!!

ירדן אני זוכרת שביקשתי ממך תמונה...והצטלמת ושלחת לי...וחשבתי באותו זמן שאת רוסיה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה בערך לפני חודש ומשהו...חיחיחי חפיף...גם לי יש חברות אשכנזיות! והמנהל החרא שלנו בגלל שהוא אשכנזי הוא עושה לתלמידות האשכנזיות פרוטקציותת!! חוצפןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!

אינעל אמא'שלו!!!!

אם היו עושים פרוטקציות אצלנו לשכנטוזים הייתי משפדת את האמא שלו!!!! אני וכל גבעת התימנים!!! (גבעת יערים....)

חחחחחחחחחחחחחחח

עלק לשכנטוזים!...בואי תראית מנהל שלנו אחרי זה תדבריי...בעצםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אני יישלח לך תאתר של הבי"הס שלנו...הנה הוא למטה...שמתי אותו כקישור.. ו.......ויש לך חתימה אחו שרמוטההה!!! פצצותתת חבל"ז!!

למעלה