היי לכולם!

היי לכולם!

היי שמי יובל ואני תאומה של גיא והבת של דני! אני אדבר כאן על החשבון של אבא שלי! אני לא לוקה בתסמונת טוראט! אבל אני רוצה לספר כאן מה אני מרגישה כשקורה דברים לאחי! ולספר בקיצקץ על איך אני מסתדרת עם אחי והבעיה שלו! אין לי כל כך למי לספר את זה עד שראיתי את הפורום הזה וכאן אני יכולה לספר חופשי!
•°•כל אדם ואדם הטא מיוחד•°•

הלוווווו יש פה משהו שיכול לענות לי?

יש למשהו איציק מסנג'ר? משו? סקיפי? אני רוצה לדבר עם מישהו פה~!
כל אדם ואדן הוא מיוחד

אני כאן דני נשמה. ויש לי איסיקיו

וגם כן מסינג'ר איסיקיו מספר-220818148 מסינג'ר- הוא רשום בכרטיס שלי או בהודעה למעלה של היום בבוקר. כי המקלדת שלי דפוקה קצת ולא רושמת לי טוב אנגלית מצטערת. אני זמינה בשניהם כרגע. המשך ערב נעים.

זה לא דני......... חיחי

זאת תאומה של גיא! לא דני. לפעמים אני אכתוב תחת הסיסמה של אבא שלי. כי גם אני רוצה לכתוב פה! עד שאבא שלי יתן לי סיסמה ושם משתמש אני אכתוב פה על שמו.לפעמים זאת תהיה אני ולפעמים זה יהיה אבא שלי. לפעמים עצוב לי עם מה שקורה לגיא, בגלל שהוא תאום שלי אז לי מאוד אכפת ממנו. הייתי רגילה להיות עם אחי 5 שנים באותו בית ספר, עד המקרה של גיא, הילד ה"מכה" אול ליתר דיוק הילד המוכה! בבית הספר ההורים שלי החליטו להעבירו לבית ספר אחר!!!!!! מאוד עצוב לי עם זה וקשה לי
ת'אמת... לפעמים שהוא היה עושה קולות ושטויות במקהלה <הוא ואני היינו באותה המקהלה> הייתי מוציאה אותו אחוצה ומדברת איתו! אחרי שגיא עבר בית ספר יש ילד שתמיד מציק לי ושמו מתן השם כינוי שהוא המציא לי זה "אני לא אוטיסטית" כאילו יעני מנסה לחקות אותי! והוא אומר הנה האחות של האוטיסת ותמיד מציק לי! אה דרך אגב שמו מתן כשגיא היה איתי באותו בית ספר היה לי קשה עם ההתפרצויות של גיא! האם גם למישהו פה יש התפרצויות לא צפויות? ולמישהו יש כלים בשביל איך לעזור לו? אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי!?!?!
כל אחד ואחד הוא מיוחד

כבר נתתי לך פתרון עם מתן!!!!!!!!!!!

כשהוא אומר לך: "אני לא אוטיסטית." תגידי לו: "נכון. אתה אוטיסט."

לתאומה של גיא היקרה../images/Emo24.gif

שמחתי מאוד לדבר איתך באיסיקיו, את ילדה מקסימה וחכמה. אהבתי את הגישה שלך לאחיך ואת כל מה ששוחחנו שם . את מקסימה פשוט מקסימה איך שילדה בגיל שלך יכולה להבין כל כך הרבה ולהתחשב זה משהו מדהים! תמשיכי להיות כמו שאת ורק כמו שאת

יובל כמה שאת מתוקה ../images/Emo187.gif

לי עצמי יש התפרצויות זעם. אפילו שאני לא ילדה קטנה כל כך . אני בכלל לא קטנה את יודעת כמו שאמרתי לך באיסיקיו אני בת 26 וחצי,ועדין יש לי לעיתים רחוקות את הקטע שמשהו מרגיז אותי או לא מוצא חן בעיני ואז אני כמו ילדה קטנה משתטחת על הריצפה בוכה צורחת שוברת צועקת מלא דמעות מלא עצבים מלא סבל. יש לי את זה אבל פעם היו לי המון יותר כי היתי יותר ילדה. ככל שאני מיתבגרת יש לי את זה לעיתים יותר רחוקות. למשל הפעם האחרונה שהיה לי התקף זעם זה( וזה יכול להיות רק בכי מתפרץ פתאום וכואב כזה שאי אפשר לצאת ממנו מהר זה גםכן ניקרא אצלי התקף זעם) זה קרה לי בחודש ינואר בערך לפני חודשיים וחצי פעם אחרונה. אהבתי את הגישה שלך את כל כך מתוקה וטובת לב כל כך עדינה למה שקורה לגיא זה רק מראה כמה שאתם משפחה חמה אוהב מגובשת ותומכת וזה מאוד חשוב ליחסים שלכם ולעתיד של גיא וגם כן להווה כמובן. ההצעה שלי בקשר לאותו ילד בשם מתן שקורא לגיא אוטיסט היא פשוט לא להתיחס תתעלמי ממנו את נבונה והוא הטיפש יש לו בורות ובורות אם ידעת או לא היא המחלה הכי קשה. לא אצל גיא הבעיה אצל אצל אותו ילד מתן. תתעלמי ותראי אולי פעמים מספר הוא יציק לך ואת לא תעני לו ואז הוא ימנע להגיד לך את זה כי הוא רואה שאת מתיחסת וזה מגרה אותו להרגיז אותך יותר את מבינה? וכך את זורקת מילה הוא נהנה מזה וממשיך הוא מוצא בך עניין כשאת מגיבה לו ועוד יותר כשאת מיתרגזת. אז פשוט לפי דעתי את צריכה להתעלם לחשוב שהוא לא אמר לך כלום, נכון זה קשה אבל תנסי את רק תרוויחי מזה את השקט הנפשי שלך. תהיי בקשר באיסי קיו את ממש מדהימה ומקסימה מזל טוב לאבא ואמא ליום הנישואין והמון אהבה ילדת פלא שכמותך

העניין עם מתן

אני לא מתיחסת אליו הוא פעם אחת איים עליי שהוא ירביץ לי <הוא הילד "הכי חזק" בבית הספר> ופעם אחת חטפתי מכה בראש בשיעור ספורט ומאוד כאב לי! והוא היה בחוץ אז הוא אמר שאני מטומטמת ומפגרת מה אני בוכה יא מכוערת אחת דפוקה ובאותו רגע אני התעצבנתי עליו מאוד וצעקתי עליו בכל הכח כמו איזה מפגרת :"די יא מטומטם דיי כבר אתה לא מבין? ד-י" ואז כאב לי מאוד הראש. וגם היום אמר לי "אני לא אוטיסטית" מה לעשות.? הוא פשוט מבייש אותי יעני מחקה אותי! יש לך פתרון?

למעלה