היי לכולם

היי לכולם

אני רואה אתכם מתכננים את הקד"מ ברעיונות מעולים. יש לי שאלה,בכדי שתחשבו על עוד אפשרויות: אם לא היו לכם שולחנות, היתם מתכננים אחרת את הקד"מ? כל הקבוצות המשתתפות יקבלו בתחרות הסופית שולחן ומפה. אולי לאחת הקבוצות יש רעיון נוסף??? אולי לא חייבים להשתמש בשולחן ובמפה כפי שהם?

Lior S1

New member
../images/Emo98.gifהיי דפנה!

רציתי לשאול אותך שוב אם זה אפשרי להשתמש במחשב נייד/ מקרן ביום התחרות עם הדוכנים. שאלתי אותך כבר את השאלה הזו אתמול ואמרת לי שתחזירי לי תשובה היום. חוץ מזה כבר יש לי את רשימת החומרים שהקבוצה שלי (שימ"ס) צריכה ( אנו מפרסמים את עולם התוכן של אהבה והכרויות): 1) חולצות טי- שירט לבנות שמופיע עליהן הריבוע הכתום של אורנג' ובתוך הריבוע רשום בלבן OBOXLOVE, וגם בתוך הריבוע יהיה לב (הלוגו של OBOXLOVE). 2) מחזיקי מפתחות עם ריבוע כתום של אורנג' ובתוך הריבוע רשום OBOXLOVE ובתוך הריבוע גם יהיה לב. 3) שרשראות עם לב אדום זוהר ובלב יהיה רשום בריבוע כתום OBOXLOVE. 4) טושים עבים וטושים דקים. 5) קשתות עם קפיצים שבקצה של הקפיצים יהיה לב ובלב יהיה רשום בריבוע כתום OBOXLOVE. 6) קעקועים עם ריבוע כתום ובתוך הריבוע יהיה רשום OBOXLOVE. ובריבוע גם יהיה לב אדום. 7) מדבקות (כמו של "אסור לעשן") כתומות, ובהן יהיה לב אדום עם חץ ויהיה רשום OBOXLOVE ויהיה רשום המשפט: "מעולם לא היה כל כך קל להתחיל..." 8) מדבקות כתומות נסופות שבהן יהיה מצוייר קופידון עם לב ויהיה רשום OBOXLOVE ויהיה רשום המשפט: " OBOXLOVE-הקופידון שלך!" נ.ב. אם נרצה להוסיף חומרים ורעיונות חדשים לרשימה, נהיה איתך בקשר בימים הקרובים. בתודה רבה, ליאור.

Lior S1

New member
שכחתי משהו...

שכחתי להוסיף לרשימה גם בריסטולים לבנים וכתומים גדולים!!!

dafna131

New member
היי ליאור ../images/Emo13.gif

א. כל הכבוד !!!!!!!!!! אחלה רעיונות לאהבה... בעיקר התייחסתם למוצרי הקד"מ וחשוב לי גם שתתייחסו לעיצוב הדוכן. צריך לשדר אהבה באויר... הייתי מוסיפה לעיצוב הדוכן כריות בצורת לב אם יש למישהו בבית, או להכין לבבות גדולים מבריסטולים שאותם אפשר יהיה לתלות מהתיקרה או מהקיר. חוץ מזה גם אולי קצת נרות כדי לשדר רומנטיקה ?!? אולי אפילו לפזר קצת נצנצים על הדוכן עצמו ליד הנרות. חוץ מזה כדאי לכם ללכת לחנויות כמו "הפנינג" ולראות איזה עוד דברים שקשורים באהבה יש (למשל גלויות שמצוייר עליהם לב עם חץ) - קל להכין מבריסטולים עם קצת יצירתיות.. ומה לקד"מ של ההיכרויות? אולי תלושי שי לערב רומנטי למסעדה או משהו כזה? גם קל להכין וגם מפתה, לא?! אולי הזמנה לסרט קיטשי/רומנטי? בקיצור, יש לכם אחלה רעיונות - אבל הייתי שמחה אם תוכלו לחשוב איך להכין חלק מהדברים ולא בהכרח צריך לקנות. למשל אפשר להכין תליונים לבד (להשתמש בקרטון ולצבוע/ לצייר עליו וכמובן להשחיל על חוט). ביצירתיות אפשר להשתמש בהמון חומרים שיש בבית: למשל צמר גפן, שאריות בדים, קופסאות פלסטיק, סלסלאות קש, כוסות וצלחות מפלסטיק שאפשר לצבוע/לקשט ורק להדביק את המדבקות (שכן נצטרך לקנות) ועליהם תציירו את הלוגו... בקיצור: הרבה דברים אפשר להכין וליצור לבד. תחשבו על זה, טוב? (חולצות לבנות - T שירט בוודאי יש לכל אחד מכם..) מה שכמובן חייבים לקנות אלו דברים כמו: מדבקות, בריסטולים, נצנצים, חוטים/ חבלים, וכדומה. בסדר? לגבי המחשב או מטול: ובכן: תשובה חיובית לגבי המטול. לגבי המחשב - בודקים עבורינו אם אפשר. הכיוון חיובי. יאללה, בהצלחה. ואני כאן בכל בקשה/עזרה/עצה. את רשימת החומרים הסופית אנא העבירי לי דרך ה"מסר למחבר" ולא בפורום הכללי. חן חן ב ה צ ל ח ה !!!

Lior S1

New member
../images/Emo6.gifהיי דפנה!

מתי, בסופו של דבר, צריך להגיש את המצגת???

dafna131

New member
הצגת המצגת:

היי ליאור, א.אנחנו נתאם שיעור השלמה במקום השיעור שלא יתקיים ביום ראשון הקרוב, ואז אני רוצה לראות את המצגות של כולם! (לפני שתצטרכו להציגן בתחרות לפני השופטים -גם כדי לקבל משוב וגם כדי שיהיה זמן לתקן במידת הצורך). בפני השופטים שיגיעו לביה"ס: ב- 21.3. ותחרות הדוכן שיהא ה- 50% האחרים - עושים בחברת פרטנר - בראש העין - בתאריך: 24.3 ! אם המצגת שלכם כבר מוכנה אשמח אם תשלחו לי לאי מייל: [email protected] אפילו עוד לפני השיעור , כדי שאתרשם ותוכלו לתקן לפני שתציגו בפני הכיתה. ביי

dafna131

New member
סליחה, טעות! הדוכן ב- 23.3

הצגת הפרזנטציה בביה"ס: 21.3 התחרות בפרטנר בתאריך: 23.3.

למעלה