היי ליאור ../images/Emo13.gif
א. כל הכבוד !!!!!!!!!! אחלה רעיונות לאהבה... בעיקר התייחסתם למוצרי הקד"מ וחשוב לי גם שתתייחסו לעיצוב הדוכן. צריך לשדר אהבה באויר... הייתי מוסיפה לעיצוב הדוכן כריות בצורת לב אם יש למישהו בבית, או להכין לבבות גדולים מבריסטולים שאותם אפשר יהיה לתלות מהתיקרה או מהקיר. חוץ מזה גם אולי קצת נרות כדי לשדר רומנטיקה ?!? אולי אפילו לפזר קצת נצנצים על הדוכן עצמו ליד הנרות. חוץ מזה כדאי לכם ללכת לחנויות כמו "הפנינג" ולראות איזה עוד דברים שקשורים באהבה יש (למשל גלויות שמצוייר עליהם לב עם חץ) - קל להכין מבריסטולים עם קצת יצירתיות.. ומה לקד"מ של ההיכרויות? אולי תלושי שי לערב רומנטי למסעדה או משהו כזה? גם קל להכין וגם מפתה, לא?! אולי הזמנה לסרט קיטשי/רומנטי? בקיצור, יש לכם אחלה רעיונות - אבל הייתי שמחה אם תוכלו לחשוב איך להכין חלק מהדברים ולא בהכרח צריך לקנות. למשל אפשר להכין תליונים לבד (להשתמש בקרטון ולצבוע/ לצייר עליו וכמובן להשחיל על חוט). ביצירתיות אפשר להשתמש בהמון חומרים שיש בבית: למשל צמר גפן, שאריות בדים, קופסאות פלסטיק, סלסלאות קש, כוסות וצלחות מפלסטיק שאפשר לצבוע/לקשט ורק להדביק את המדבקות (שכן נצטרך לקנות) ועליהם תציירו את הלוגו... בקיצור: הרבה דברים אפשר להכין וליצור לבד. תחשבו על זה, טוב? (חולצות לבנות - T שירט בוודאי יש לכל אחד מכם..) מה שכמובן חייבים לקנות אלו דברים כמו: מדבקות, בריסטולים, נצנצים, חוטים/ חבלים, וכדומה. בסדר? לגבי המחשב או מטול: ובכן: תשובה חיובית לגבי המטול. לגבי המחשב - בודקים עבורינו אם אפשר. הכיוון חיובי. יאללה, בהצלחה. ואני כאן בכל בקשה/עזרה/עצה. את רשימת החומרים הסופית אנא העבירי לי דרך ה"מסר למחבר" ולא בפורום הכללי. חן חן ב ה צ ל ח ה !!!