היי לכולם......

gig19

New member
היי לכולם......

שלום קיבלתי מבחני מיון בפילת לעוד שבועיים ואמורים להיות מבחני התאמה לתפקיד נותן שירות ומבחנים באנגלית בכתב ובע"פ מישהו יודע מה יש במבחנים האלה ולמה הם משמונה עד חמש ומה בודקים במבחנים ומתי נותנים תשובה? תודה מראש

gig19

New member
הקפצה!

זה די חשוב כי אני די בלחץ ממבחן של 9 שעות וזה תפקיד שאני מאד רוצה בו

yogevro

New member
שלום לך!!!!

לפני כחצי שנה הייתי במבחנים בפילת . אספר לך איך זה הולך: 1) אתה בא בבוקר - לאחר שתיית קפה או תה בכניסה :) נרשם אצל פקידת הקבלה. 2)בהתחלה יש מבחנים לצורות , הגיון, וכו' - המלצה שראיתי תוך כדי ובמקרה יצא לי טוב - אתה נמצא בכיתה שליד הקירות יש מחשבים ובאמצע שולחנות. מי שלא הספיק לשבת ליד מחשב יושב בשולחן וכותב על נייר . לי באופן אישי זה עדיף ויותר נוח. אם עדיף לך מחשב כנס בין הראשונים , אחרת בין האחרונים. 3) ראיון אישי - שואלים אותך על התפקיד שאתה נבחן אליו , למה אתה חושב שאתה מתאים, עבודות קודמות וכל השאר... אתה יכול להתכונן לזה ע"י סימולציה אישית. 4) דינמיקה קבוצתית - יושבים בכיתה עם עוד אנשים ומספרים כל אחד על עצמו בתורו. אח"כ נותנים שאלות לכל אחד והוא צריך לשכנע כמה שיותר אנשים בתשובות שהוא עונה. בנוסף מחלקים את הכיתה ל-2 קבוצות ונותנים לבנות צורה על הריצה (מהמשחק טריגונרם) יש לך צורה ואתה צריך לבנות אותה עם כמה חלקים. פה בוחנים איך אתה משתלב בקבוצה והאם יש לך חוש מנהיגות. לבסוף מחלקים לזוגות את הכיתה ונותנים להם כרטיסים ואחד מתמודד מול השני כמובן שזה נעשה לפני כל הכיתה. לדוגמא: אתה נבחן ליועץ משכנתאות וזה שמולך למנהל במפעל כלשהו - אז שמים מצב שהמנהל מנסה להכפיף אותך למצב ואתה חייב למנוע את זה. דרושה כאן יצירתיות ואסרטיביות. 4)יוצאים להפסקה ואז חוזרים להמשך השאלונים על מחשב או בכתב יד. לדוגמא לענות על 60 שאלות מתמטיות ב- 6 דקות וכו'(כן - ב-6 דקות). אתן לך דוגמא: 34*63 למה זה בערך שווה..... 5) לכתוב חיבור - או סיפור על עצמך. לצייר עץ. ולצייר סמכות שהשפיעה עליך. בהצלחה!!!!

orom

New member
מה ולמה?

המבחנים מורכבים משלושה חלקים-
החלק הראשון של המבחנים מורכב ממבחנים שונים הנפתרים על המחשב כגון- השלמת הצורה החסרה, תרגילים שונים בחשבון, השלמת המספר הנוסף ועוד.
החלק השני הינו סימולציה בו יושבת קבוצה ומקבלת מטלות שונות. הקבוצה נצפית ע"י שני פסיכולוגים הנותנים חוות דעת המתבססת על התצפית בסימולציה.
החלק השלישי נעשה מול נייר ועיפרון, תתבקש לצייר עץ וילד, להעתיק מגוון צורות מתוך דף,
ולסיכום ראיון אישיותי עם פסיכולוגית המבחנים ארוכים מאחר והם מנסים לבחון היבטים שונים של האישיות ויכולות. תשובה ניתנת לרוב תוך יומיים שלושה לכל היותר ארבעה. יש בדף קישורי הפורום לינקים לאתרים של מכוני האבחון השונים עם דוגמאות של מבחנים.

gig19

New member
אבל בדף שקיבלתי

אמרו לי שיהיה לי באנגלית ומבחני התאמה... ופה לא פירטתם על אנגלית וחוץ מזה אני לא חושבת שאני משלמת כי שלחו אותי לשם במועמדות לעבודה חסר להם שאני עוד אשלם על זה......

yogevro

New member
את יכולה לציין באיזו משרה מדובר?

תלוי איך את מגיעה לפילת? דרך חברת כ"א ששולחת אותך דרך החברה שאת רוצה לעבוד בה? או על דעת עצמך? אם זה נעשה ע"י חברות ששלחו אותך הן משלמות את זה. לגבי האנגלית: המשרה שאת רוצה דורשת אנגלית? כי ממה שהיה לי וממה ששמעתי לא היו שם מבחנים באנגלית רק מבחני התאמה.

gig19

New member
טוב אז הנה

אני הולכת מטעם אלעל לדיילת שרות אז מישהו יודע עכשיו מה יהיה שם?

orom

New member
את ממש לא מזלמת על המבחנים

הארגון ששלח אותך משלם עליהם.

למעלה