היי לכולם

blue skies

New member
היי לכולם

לא מזמן לפני כחודשיים התחלתי ללמוד איפור אני לא חושבת שבעתיד אני רוצה ממש לעבוד בזה ולעסוק בזה (אולי כן מי יודע מה יקרה לנו הלאה) אבל החלטתי שכן התחום הזה מעניין אותי ושאני רוצה ללמוד ולהתנסות בזה עוד מלפני הייתי מציצה לכם פה בפורום וזהו מקווה שזה בסדר אם אני אשתף אותכם בשניים מהדברים האחרונים שעשיתי העבודה לא משהו בכלל (לדעתי) אז תרגישו חופשי לקטול העיקר שאני אלמד ואשתפר ובסוף אולי גם אהיה טובה
אז לילה טוב לכולם

blue skies

New member
על החיים והמוות הנה אני מתחילה ../images/Emo9.gif

תמונה של קרובת משפחה שלי שאיפרתי השתמשתי לעיניים בגוונים מבריקים סגולים צבע שגם היא אוהבת וגם נראה לי שעשה לה טוב משום שיש לה עור כהה הבעיה שלי איתה היא שלאחרונה יצאה לה פגמנטציה חומה כהה שהיה לי נורא קשה לנטרל אם תסתכלו באזור השפם תראו עדין כתמים כהים יותר ייחסית למה שזה במציאות זה הרבה יותר טובה בתמונה אבל עדין

blue skies

New member
אותו דבר אבל

עם עיניים סגורות שתוכלו להגיד לי מה דעתכם ואיפה אני יכולה להשתפר

Philosopher

New member
הצבעוניות מעניינת.

בתמונה הראשונה היה קצת אי שיוויון בין העיניים אבל לי אישית זה ממש לא משנה. בכל אופן שילוב הצבעים שבחרת ממש לטעמי.

blue skies

New member
בתמונה שלה

העין הימנים שלה קצת יותר נפולה מעין שמאל ואז זה מסתיר קצת את הצללית עצמה פחדתי לעלות על עצם הגבה שלא יווצר מראה מוקיוני

blue skies

New member
מאז שאני לומדת

הכי מסכנות הן אחיותי הקטנות רוב הניסויים זה עליהן לפעמים הן נהנות מזה ולפעמים לא מה שטוב שעכשיו יש מי שתאפר אותן לפורים שקצת קצת קצת אולי מבינה מה היא עושה לאחותי אני עושה מראה מפחיד, חייזרי כזה עשיתי ניסוי בשישי האחרון יצא קצת לא טוב כי היא זזה ופתחה עיניים באמצע כשהאיילינר היה עדין רטוב!!!!

blue skies

New member
העין הימנית יצאה לי יותר

טוב משכתי את זה הצידה מספיק וכמו שצריך העין השמאלית יצאה לי נפולה מידי

נחמד מאוד אבל יש עוד המון דברים שצ

שצריך לשפר... כי האיפור לא יוצא אותוצ הדבר בשתי העיניים אז כדי לך יותר להקפיד:)

blue skies

New member
אני יודעת

במיוחד בתמונה של אחותי שבצד ימין משכתי יותר ויצא יותר טוב מהעין השמאלית

iyד eNוגyת

New member
זה שאת מבחינה זה שלב 1 באליפות

השלב השני זה לנסות לנסות ושוב לנסות עד שמצליחים ורוכשים מיומנות זה ככה בכל דבר לא דווקא באיפור

למעלה