הי לכולם, הנה דעתי, פרלה.
קודם כל, ברצוני להזכיר שאינני גרפולוג מקצועי. אשמח לקבל ביקורת על דעתי בכל שלב. הדבר הראשון שעולה מכתב ידך, מעבר לשורות העולות, הוא ה"תמימות" שבכתב היד, הכתב יד, עגלגל, רך, במרכז השורה, והאותיות מרוחקות זו מזו. אני מסיק מכך שאת מעט ילדותית לפעמים, בצד החיובי זה אומר שאת נאיבית מעט, ונותנת אמון באנשים, ובצד השלילי זה אומר, שנפגעת מזה שנתת אמון באנשים מה שמוביל אותך לרצון למרחק מהם, ולשמירה על "דיסטאנס". את אדם אינטליגנטי, עם קשר טוב לעברו, כלומר את שלמה עם עברך, ומרגישה שהוא נתן לך נקודת פתיחה הוגנת בחיים. העלייה הקיצונית של השורות, יכול להצביע שאת כותבת על הדף כשהוא מסובב ואת ישרה, או כשאת ישרה והדף מסובב, אבל בין כה המסקנה היא שאחרי שכתבת את כל הטקסט, נעצרת, חשבת, ואז חתמת, ממש נמוך, למטה, רחוק מהכתב. החתימה, מיקומה וצורתה הם סמלים רבי משמעות. המרחק הגדול מהכתב, הזמן שלקח לך לחתום (היית צריכה לסובב את הנייר, לחכות, למדוד היטב את המרחק מגוף הטקסט וכו´) מצביעים שהמיקום נבחר בקפידה. המיקום: מצביע על רצון להתרחק מהציבור, רצון להתאהב, ולהכנס לתוך קשר, להתמסד ולבנות "אי קטן". יש כאן רצון להתרחק מהמולה, או ממערכות יחסים רבות שבעוד שלא התישו אותך מהבחינה ה"חיצונית" ה"חברתית", מבפנים הם גורמים לך לעייפות. את כותבת את שמך על גבעה, ומכופפת את ה"נון" לסמל פאלי-נשי, זה מצביע לדעתי על מיניות בריאה, ועל חיפוש בבן זוג שידע לענות לכל דרישותייך. מבחינת היחס שלך לאנשים: את שומרת על מרחק, שומרת דברים בפנים, ההשלכה לזה על עבודה היא שאת תהיה עובדת טובה, אפילו מצטיינת, ושתעשי הפרדה ברורה בין מקום העבודה לחייך האישיים, מה שתורם לגבי מנהלים רבים להערכה טובה על העובד הפוטנציאלי. פחות מתאימה לך עבודת צוות, אני חושב שהיא תמאס עליך, את יכולה לעסוק בדברים שדורשים, הקשבה, שירות, יכולת אינטלקטואלית, ניתוח רעיונות, ומקומות שאינם קשורים ב"ערמומיות", כמו בבורסה או בחדרי עסקאות לדוגמא. דבר נוסף הוא ילדים: הי´ שלך היא "מהבהבת", כמו שאני רואה לעיתים, דבר שיכול להצביע על מחשבה, על "מתי כבר תביאי ילדים", כמו מצד שני לחץ חיצוני שגורם לכך. נראה לי (לפי המרחק בין האותיות, מבנה ג´ קצרה, והמרחק המשתנה מסוף השורה) שאין לך כל כך סבלנות לילדים קטנים.