היי לכולם

hadardit

New member
היי לכולם

מי שפה שידבר איתי, הרגע חזרתי משר הטבעות השלישי והתאכזבתי שלאורלנדו בקושי נותנים לו ליינס (שורות) להגיד, וגם מה שכן נתנו לו להגיד, לא היה כל כך משמעותי לעלילת הסיפור.... אבל אהבתי בסרט כמובן גם את אליז'ה ודומיניק החמודים ואת גולום שהצחיק אותי אבל פחות מאשר בסרט הקודם...

NiKi†a

New member
דיי איזה כייף לאנשים שחוזרים עכשיו

מהסרט?! כל כך כייף להם...זה מעצבן! דווקא נתנו לו יותר שורות וסצינות מאשר הסרט השני והראשון
...אהבתי

פרפר15

New member
חולה על ההוביטים אין הם כאלה חמוד

איני אוהבת כל כך את לגולס למען האמת לא הלכתי לסרט בישבילו אלא בשביל ההוביטים אני אוהבת יותר את אורלנדו אבל אין סרט חבל על הזמן ואיזה באסה רוצה חופששששששששששששששששששששששששש

OB4ever

New member
אני הלכתי..

בגלל אורלי..אבל אני מתה על שר הטבעות!!!!!!!!! סרט הכי יפה שיש!! ונכון..הוביטים הם מתוקים!!!! אבל אני עדיין עם אורלי!!! חיחי

ThisIsJustME

New member
חחחחחחחחח ואני הלכתי...

בגלל שזה שר הטבעותתתת וזה אומר הכול בשביל עצמו! וכמובן שהייה נפלא לראות שם את אורלנדו! (לגולאס...)

NiKi†a

New member
ואני הלכתי...

(תראו עכשיו אני גם שייכת לכותרות!...חח
) כי זה שר הטבעות ואורלנדו נמצא שםםםם...ההוביטים חמודים, אבל לא הלכתי בשבילהם...הלכתי יותר בשביל אורלנדו, וגם כי זה סרט מהמם פשוט!..וגם כי זה היה מסקרן כי לא קראתי את הספרים ואת שני הסרטים ראיתי בלילה שלפני..אבל רציתי המשך! ^__^)

פרפר15

New member
אתן לא מבינות שקראתי את הספר

אז דימיינתי את ההוביטים בראשי הקטן אבל שראיתי ממש היתרגשתי למען האמת בספר הייתי מאוהבת במרי אבל שראיתי את הסרט היתאהבתי באורלנדו שהוא ירד מהסוס הוא היה כה חלומי ושראיתי תמונה בלי הפאה ממש היתלהבתי והתחלתי לאסוף תמונות וככה התחילה הערצתי לבן אדם המושלם הזה אבל בסרט אני יותר אוהבת את ההוביטים כי למען האמת תמיד אהבתי אותם אבל במציאות אני אוהבת את אורלדו כי הוא כזה חמוד ואני בעיקר חולה על החיוך שלו יש לו חיוך מושלםםםםםםםםםםםםםם

פרפר15

New member
אתן לא מבינות שקראתי את הספר

אז דימיינתי את ההוביטים בראשי הקטן אבל שראיתי ממש היתרגשתי למען האמת בספר הייתי מאוהבת במרי אבל שראיתי את הסרט היתאהבתי באורלנדו שהוא ירד מהסוס הוא היה כה חלומי ושראיתי תמונה בלי הפאה ממש היתלהבתי והתחלתי לאסוף תמונות וככה התחילה הערצתי לבן אדם המושלם הזה אבל בסרט אני יותר אוהבת את ההוביטים כי למען האמת תמיד אהבתי אותם אבל במציאות אני אוהבת את אורלדו כי הוא כזה חמוד ואני בעיקר חולה על החיוך שלו יש לו חיוך מושלםםםםםםםםםםםםםם

ThisIsJustME

New member
חחחחחחחחחחח הצחקת אותי ../images/Emo6.gif וגם...

ההוביטים ממש חמודים! ועל אורלנדו אין וויכוח חיחי

פרפר15

New member
חח מה מצחיק

שר הטבעות יוב אצלי חזק אולי אני נישמעת פאטתית (או איך שלא רושמים את זה ) חחחח

ThisIsJustME

New member
מה פתאאאאאום

את לא פאטתית הצחיק אותי הסיפור שלך על "איך התאהבת באורלנדו"

NiKi†a

New member
חיחי חמוטה! ^_^