הוא ניראה כאילו הוא לובש שימלה עם גרביונים אבל הוא היה כוסון שם
ת תצ1 New member 23/12/03 #33 חחחחחחחחחחחח לגמרי!!!! קרעת אותי מצחוק עכשיו!!! זאת בדיוק ההגדרה. אני פשוט לא הבנתי מה התלבושת הזאת הייתה? אבל היה לי קצת קשה להסיר את העיניים מהפרצוף המושלם שלו....
חחחחחחחחחחחח לגמרי!!!! קרעת אותי מצחוק עכשיו!!! זאת בדיוק ההגדרה. אני פשוט לא הבנתי מה התלבושת הזאת הייתה? אבל היה לי קצת קשה להסיר את העיניים מהפרצוף המושלם שלו....
M Mסטיק ורוד New member 23/12/03 #17 welcome!../images/Emo41.gif you get un to google you write: Orlando Bloom and then you chice "picturs" (in hebrew)
welcome!../images/Emo41.gif you get un to google you write: Orlando Bloom and then you chice "picturs" (in hebrew)
M Mסטיק ורוד New member 23/12/03 #21 אני אתרגם...../images/Emo41.gif מקודם לא יכולתי לכתוב בעברית... את נכנסת לגוגל כותבת אורלנדו בלום ואז תמונות!!!
אני אתרגם...../images/Emo41.gif מקודם לא יכולתי לכתוב בעברית... את נכנסת לגוגל כותבת אורלנדו בלום ואז תמונות!!!
T ThisIsJustME New member 23/12/03 #22 כן תודה, זה מה שעשיתי ו... אני זזה עכשיו, נוסעת לראות שר הטבעות ביי כולללם
L LiNKiNPaRKiT New member 24/12/03 #49 איזה כיף לך!!! נראה לי שבסוף אני היחידה שלא ראיתי את הסרטטטטט וברוכה הבאה לכלללל החדשות!