היי לכולם!

רעות 19

New member
היי לכולם!

אני פשוט חייבת את עזרתכם לגבי מתנה לחבר.... אז ככה הוא בן 21 ואני ממש ממש ממש ממש ממש שוברת את הראש לגבי מתנה מושקעת מיוחדת ומקוריתתתתתתתת בתקציב של 200 ש"ח ....למישהו הצעות לרעיונות או מתנות מקוריים ליום הולדת??????????????

the bitch grl

New member
לי יש! ../images/Emo62.gif

אם הוא מעשן את יכולה לקנות לו קופסה מגניבה כזאת לסיגריות. אני קניתי כזאת לידיד שלי והוא מה זה התלהב, חבל על הזמן!

missy j

New member
צריך יותר פרטים...

עליו כדי לדעת מה יכול להתאים לו... עם המזג אוויר הזה הייתי הולכת על מתנה בסגנון חורפי
שמיכת פליס מחממת, נעלי בית מגניבות, יש גם בקבוקים חמים בכל מיני צורות (אם אין לו עם מי להתחמם בלילה בינתיים). אם הוא בעניין - אולי משחק מחשב/פלייסטיישן? זה תמיד עובד אצלי...

סתיו מם

New member
אולי תלכו לכל הטרילוגיה ../images/Emo24.gif

של שר הטבעות, על חשבונך? עוד לא ראיתי את השלישי, אבל השניים בראשונים היו ממש מעולים
. יש בנות שלא מתחרבות לזה, אבל כמעט כל הבנים שאני מכירה - שרופים על זה
.

p r u d e n s

New member
שרה זה סרט מדהים../images/Emo182.gif../images/Emo136.gif

למרות שאני ראיתי רק עד הקטע של המלחמה בסרט השני... גולום...זה מדהים... "no one loves youuuuuu you don't have any friendsssss your so stupid you eat live food Danial! Danial! go away and never come backkkk! Daniel!"

RACHELI S

New member
מממ...

שעון עבודת יד מודפס תמונה של שניכם או מצעים מודפסים בתמונה שלכם או בוקסר עם תמונה של שניכם-אינטימי וחמוד.. :) בהצלחה!!

ODana

New member
../images/Emo23.gifרחלי, אחלה רעיונות../images/Emo23.gif

גזרתי ושמרתי

למעלה