חחחחחחחחחחחח
L love amor New member 4/10/03 #19 גם אני לא אוהבת בגלל זה לא בא לי להגיד מה אני חושבת ועוד שזה [URL='http://']ממש[/URL] לא קשור לפורום
גם אני לא אוהבת בגלל זה לא בא לי להגיד מה אני חושבת ועוד שזה [URL='http://']ממש[/URL] לא קשור לפורום
L love amor New member 4/10/03 #26 אוי שיט..... שלא יתחיל שרשור מפלצתי על ניסיונות בכחול גם פה חחחחח כנס לפורום משחק החיים(281) או חברים יש שם הסברים מאוד מפורטים..
אוי שיט..... שלא יתחיל שרשור מפלצתי על ניסיונות בכחול גם פה חחחחח כנס לפורום משחק החיים(281) או חברים יש שם הסברים מאוד מפורטים..
I ILL take the rain New member 4/10/03 #12 היי רוני../images/Emo29.gif אני גם לא אוהבת כל כך את הבקסטריט בויז.......
I ILL take the rain New member 4/10/03 #25 חחחחחחחחחחחח../images/Emo29.gif פשוט- היא אמרה כבר אז אמרתי נו טוב גמני לא אוהבת אותם אז גמני אגיד אבל אם רוני ("אל תלכי.השמש לא תזרח עלי כשאת לא לידי")אוהבת אותם אז סבבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חחחחחחחחחחחח../images/Emo29.gif פשוט- היא אמרה כבר אז אמרתי נו טוב גמני לא אוהבת אותם אז גמני אגיד אבל אם רוני ("אל תלכי.השמש לא תזרח עלי כשאת לא לידי")אוהבת אותם אז סבבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I ILL take the rain New member 5/10/03 #30 אממממממממ......../images/Emo29.gif את הורגת אותי עם כל הנקודות האלה עכשיו כל פעם שאני אקרא הודעה שלך אני אחייך ואצחק
אממממממממ......../images/Emo29.gif את הורגת אותי עם כל הנקודות האלה עכשיו כל פעם שאני אקרא הודעה שלך אני אחייך ואצחק
B backstreet girl New member 5/10/03 #31 לחייך ולצחוק אילו דברים מקסימים.... ...........................................................................................................................................................................................................
לחייך ולצחוק אילו דברים מקסימים.... ...........................................................................................................................................................................................................
A anastacia the voice New member 5/10/03 #32 אף אחד לא שונא את ביונסה הבעיה שיש כמה מפגרים שחושבים שהיא מעתיקה מJLO ולילד עם החתימה של ביונסה יש אח תאום שמנהל את פורום ג' לו ב שהפך למחציתו פורום מוקד שנאה לביונסה בכל מקרה אני אוהב את ביונסה
אף אחד לא שונא את ביונסה הבעיה שיש כמה מפגרים שחושבים שהיא מעתיקה מJLO ולילד עם החתימה של ביונסה יש אח תאום שמנהל את פורום ג' לו ב שהפך למחציתו פורום מוקד שנאה לביונסה בכל מקרה אני אוהב את ביונסה
B backstreet girl New member 5/10/03 #33 אני חושבת שביונסה מדהימה........... גם קלי ומישל....... בכלל להקת הבנות האהובה עליי היא ד'סטיניז צ'ילד..........
אני חושבת שביונסה מדהימה........... גם קלי ומישל....... בכלל להקת הבנות האהובה עליי היא ד'סטיניז צ'ילד..........
א אייליי New member 7/10/03 #34 ילדה יש לך הפרעות? לבקסטירט גירל=- כל פורום... רציתי לדעת עם אתם מעריצים של הבקטריסבויז ומה הייתם אומרים עם **(**= הזמרת\להקה שאותו פורום מדבר עליה) היה עושה איתה דואט
ילדה יש לך הפרעות? לבקסטירט גירל=- כל פורום... רציתי לדעת עם אתם מעריצים של הבקטריסבויז ומה הייתם אומרים עם **(**= הזמרת\להקה שאותו פורום מדבר עליה) היה עושה איתה דואט
B backstreet girl New member 9/10/03 #36 אז כתבתי........אז מה.......... מעניין אותי לדעת........................
א אייליי New member 7/10/03 #35 ילדה יש לך הפרעות? לבקסטירט גירל=- כל פורום... רציתי לדעת עם אתם מעריצים של הבקטריסבויז ומה הייתם אומרים עם **(**= הזמרת\להקה שאותו פורום מדבר עליה) היה עושה איתה דואט
ילדה יש לך הפרעות? לבקסטירט גירל=- כל פורום... רציתי לדעת עם אתם מעריצים של הבקטריסבויז ומה הייתם אומרים עם **(**= הזמרת\להקה שאותו פורום מדבר עליה) היה עושה איתה דואט