היי לכולם

היי לכולם

הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם על זה, וזהו "זה" היום אני מתקשר לאמאלה לאחל לה שנה טובה בריאות ובנים ת"ח במקום לשמוע את ה"וכן למר" הישיבתי אני שומע התיפחות ארוכה הקשבתי בשקט ובנחת ולא הזיז לי כלום פשוט אדישות גמורה, ולא עוד אלא שזכרתי להסביר לה את משמעות "וגילו ברעדה" ובכל זאת צריך לשמוח וכו', האם אני אגואיסט אטום ומגעיל?

לדעתי זה לא חוסר אנושיות.

לגיטמי לחלוטין להיות אדיש ולא להתרגש מדבר שאינך מאמין בו. גם אחותי בכתה לי בטלפון בערב ר"ה ואמרתי לה שזה מאוד מפריע לי כי אני רגיש לבכי {בפרט של בחורה} אז היא הבינה והפסיקה.

שושניקו זה בדיוק הקטע!

אצלך הפריע לך שאחותך בכתה, משמע שאתה לא אדיש. אבל לו זה אפילו לא נגע.

אני לא יודע מה אתה אבל...

לדעתי זה ממש מיותר להתעלל ככה באנשים שטרחו בשבילך כ"כ הרבה ובמיוחד אמא שלך שסבלה בשבילך מאז שנכנסה להריון. ):

רגע רגע

מי ביקש ממנה להיכנס להיריון? אנחנו ביקשנו להיוולד? שאלו אותנו? ואם כבר הזדיינו הם יכלו להשתמש באמצעי מניעה. <בעצבים על הבוקר>

אבל אז...

לא היית יכול לכתוב כאן !!!! <"...ותודה להורי היקרים שהזדיינו בלי אמצעי מניעה ובזכותם הגעתי עד הלום..."> מתוך דרשה לבר מצוה של חילוני עם שטריימל

מגיע להם צל"ש

אני מכבד אותם כל עוד הם לא עומדים בדרכי, כשהם מתחילים להציק ולהתערב לי בחיים אז על הזין שלי.

אתה צודק

אבל מה שהוא עשה זה פשוט התעללות. רק שאני כלל לא בטוח שהיה סיפור כזה לאור מה שהוא כותב בעוד פורומים.

אל תגזים

א. אולי אני קצת הרבה אטום אבל "התעללות" מאן דכר שמיה? ב. אני כותב בעוד פורומים ביניהם פורום חוזרים בשאלה, אני פשוט נהנה לדוש בנושא הזה של אלהים גם עם מישהו שלא חושב כמוני. זה בהחלט לגיטימי, לדעתי.

אבזץ

New member
לא! וזה הזמן לנתק את הטל' ולומר:

אימאלה,..................... אין מה לומר -רק לשתוק כדג, הכלבים נובחים והשיירה נוסעת.

למעלה