היי לכולם

מירי212

New member
היי לכולם

אתמול בלילה עברתי חוויה מדהימה ואני גאה להגיד בפה מלא נ נח נחמ נחמן מאומן.... אתם שואלים את עצמכם למה???כי סוף סוף ני מבינה בערך מזה אומר הכל התחיל שהחלטנו ללכת לשמוע שיעור בשינקין, כל יום שני יש יש שיעור עם שירים,שמחה,אנרגיות טובות קשרתי את האופניים והתחלנו לחפש כשלא מצאנו אפ'חד התישבנו משועממים רצח בגינה בשינקין
פתאום הגיע אילנו מלאך משמיים.... ברסלבר חמוד עם אשתו והילדה באוטו שאלנו אותו מה קורה למה אין שיעור והוא הסביר שהרוב כבר טסו לאומן והזמין אותנו לבוא ללמוד בבית שלו..... אז הוא סיפר לנו את הנס על הפתק נגנבתי לגמרי איזה התגלות מדהימה,למדנו קצת על השופר,שמענו מוסיקה ואני חושבת שאני מתחילה להישתכנע שהשמחה הזאת לא באה מטריפים ......
אז אולי זה השיר החדש שיביא לעולם שמחה ??? נ נח נחמ נחמן מאומן

עבדך

New member
../images/Emo9.gifשמחתני

בהמשך לאמרי לבך המשמחים. שמעתי הבוקר בקלטת של הרב ארוש שאם עשינו איזה דבר מצווה יהיה אשר יהיה הרי זה רק מפני שהשם יתברך רצה כך כי הוא הרי ריבון כל המעשים. כן, וזו האמת למרות מאמצי היצר להניע אותנו מאמת זו. ואם כן דעו לכם אחי ואחיותי הקדושים אם יצא לכם לעושות דבר הכי קטן אפילו בקדושה זה רק מפני שהוא יתברך בחר דווקא בכם לכך. אז כיצד לא נשמך כל היום? ואם הוא יתברך גם זיכה אותנו להתקרב לרבינו נחמן זצ"ל ותלמידיו אז באמת כבר אין מילים לעלות בכתב השמחה זו.

asaf2000

New member
../images/Emo45.gif

איזה יופי של השגחה פרטית גלויה, שהשם יתברך שלח את הברסלבר בדיוק אליך, ברוך השם שזכית להתקרב לה' ע"י האור הגדול של תורת רבינו.

למעלה