היי לכולם

היי לכולם

טוב אז ככה בגלל שאני ממהר לפסטיבל אני יגיד את זה בכמה מילים אני רואה שיש פה קבוצה די גדולה שמחפשת פרוש לחלומות אז יש לי תשובה נסו ליזכר מתי זה קורה האם זה לעיתים קרובות סימן שהחלום רוצה להגיד לכם משהו אם זה חלום מפחיד עד כדי יתעוררות סימן שמדובר אולי או במשהו בעבר או משהו שהולך לקרות זה תשובתי בנידון ושוב שהיה לכם את היום הכי קסום שיש מלא בשבלולים ופרפרים בשלל צבעים וגוונים ביי ביי אנשים אני נוסע אז עד יום א לא יהיה כאן וסליחה על הכתב פשוט אני דיסלקטי ביי ביי רואה ותמיד אתם מוזמנים לשלוח לי אימיל או אפילו ליתקשר 055452877 וגם אם אתם בקטע רוחני אז באו לתרגל תאי ציי ציי קונג ופאלון קונג ביים בכל יום ב 24:00 אני שם לייד מגדל האופרה בת``א

לא כל כך מדויק...

דמיון מודרך22 היי!!! כל הכבוד לך על יכולותך הנפלאות. אני מבינה שאתה דיסלקטי. גם אני כזו. אך מפה ועד לתת עצות פזיזות רחוקה הדרך. כדאי שתעצור רגע ותקרא מה שאתה כותב. הצעת הצעות יפות ואני אנסה לשפר אותם. ראשית עלינו לזהות את מועד החלימה. כדיי לפרש אם החלום שקרי או אמיתי עלינו לדעת את המועד. כדאי לרשום זאת במחברת חלומות שתהיה ליד המיטה. לפני לכתנו לישון ניתן לבקש שהחלום יהיה חלום נעים וטוב. ניתן לבקש לפני השינה תשובה על איזה שהיא בעיה שהציקה לנו במשך היום. כשבאים לרשום את החלום כדאי להזכר במקום שהתרחש החלום. האם בצענו איזו שהיא פעולה פיסית בחלום. האם אכלנו דבר מה? מה היו סוג הרגשות שחוינו: פחד שמחה כעס עליזות.... האם חווינו איזה שהוא אסון טבע? פגעים? האם חלמנו על חי או צומח? איזה מצרכי מזון הופיעו בחלום? אילו בעלי חיים ראינו? באילו חפצים נגענו? על אילו איברים בגוף האדם חלמנו. איזה סוגי אנשים פגשנו בדרך? וכו`... כל פרט חשוב. אנשים ואם אתם רוצים להיות יותר מקצועיים בפרוש חלומכם הצעתי: לכו לקרוא בספר של יגאל אריכא: קבלה מעשית בפרק שדן על חלומות או בכל ספר אחר על חלומות. תהנו. לילה טוב ומלא אור ואהבה. מיכל

למעלה