היי לכולם!

Lucky Charmed

New member
היי לכולם!

קוראים לי רתם והאמת שאין לי כלב (מקווה שבקרוב) אבל אני מאוד אוהבת כלבים וקוראת בפורום הזה כל הזמן. יש לי שתי שאלות... 1. האם אתם יוצאים עם הגורים לטיולים עם רצועה או בלי? 2. מים לכלב מהברז או מים מינרלים. תודה מראש..

dansha

New member
תשובות

1 - בהחלט עדיף לצאת לטיול עם רצועה. קשה לסמוך על גור שלא יברח ויעלם וגם עדיף שהכלב יתרגל מגיל קטן ללכת לטיול עם רצועה. 2 - אין צורך לתת לכלב מים מינרלים. אנחנו מעבירים מים מהברז בפילטר (בריטה) ונותנים לכלבה. אני חושב שזה תלוי גם באיכות המים באיזור המגורים שלך. אנחנו גרים בת"א והמים פה הם זוועה ובגלל זה אנחנו מפלטרים את המים. בצפון, נניח, יש מים הרבה יותר נקיים. 3 - אם את מעוניינת, יש לנו גור מדהים למסירה. הוא יפה וחמוד ואוהב מים ויהיה לנו קשה להיפרד ממנו אבל יש לנו עוד כלבה והיא ממש מקנאת בו. נשמח מאוד את תרצי לתת לו בית חם. אם את (או כל אחד אחר) מעוניין בגור, אנא שילחו אי מייל ל [email protected]

Lucky Charmed

New member
תודה רבה על התשובות

והאמת בשמחה הייתי לוקחת כלב אבל זה מאוד תלוי בהורים שלי.... יש לי עוד מעט יומולדת וגם הצקתי להם קצת לאחרונה בקשר לכלב אז אני מקווה שהם יבינו את הרמז...

bimbo.

New member
בוקר טוב ושבת שלום לכולם/ן ../images/Emo140.gif

אני חדשה פה ואשמח מאוד להשתתף תענוג למצוא פורום אוהב כלבים יש לי כלב בן 13, ואני משתגעת אחריו. תשובה לרתם: החוק אינו מרשה לצאת עם כלב ללא רצועה!!! גם בטוח יותר מכל הבחינות שיהיה קשור, למרות שמאוד רוצים לתת לו חופש. אבל... החופש עלול לעלות ביוקר!! אני מאחלת לך שתקבלי כלב, אבל את יודעת - זה המון אחריות וטיפולים. את מוכנה?

אם תביאי - תזהרי שלא ישליכו לך אותו

אחרי תקופה. עשו לי את זה כשהיתי ילד ואני לא שוכח.

Lucky Charmed

New member
תודה על כל התשובות

ל- bimbo אני בטוחה שאני רוצה כלב ואני מודעת לכל האחריות ל- ה הידיעה אם אני יהיה לי כלב תסמוך שלא יקחו יקחו לי אותו. ההורים שלי יקשרו לכלב מהר מאודולא יהיו מוכנים למסור אותו. הבעיה בינתיים זה שהם לא בטוחים שאני יעמוד באחריות אבל אני חושבת שאני יצליח לשכנע אותם בקרוב...

lilithmm

New member
יש אצלי רשימה מאוד ארוכה של כלבים

למסירה בעמותות. מכל המינים ומכל הצבעים....

dansha

New member
אל תהרוס לי!

לך אולי יש רשימה ארוכה של כלבים אבל לי יש גור אחד קטן ומקסים שמחפש בית. תשאלי את ההורים שלך כי אנחנו ממש חייבים למצוא לו בית מהר לפני שאנחנו נקשרים אליו יותר מדי (הוא כלב ממש מקסים וחכם ולומד מהר). שמישהו יקח את הכלבלב הזה ויתן לו בית קבוע, בבקשה!!!

lilithmm

New member
בהחלט כלב חמוד!

הכלבים שאני מפרסמת נמצאים כולם במכלאות (צב"ח). מאיפה את בארץ? עד איזה גובה הכלב יגיע?

dansha

New member
אנחנו מת"א

אנחנו לא יודעים בדיוק איזה גובה הוא יהיה, אבל הוא לא יהיה כלב קטן, הוא מעורב עם רוטווילר (כנראה) אבל הוא יהיה יותר קטן מרוטווילר.

Light woman

New member
למה לא להגיד?

רוטווילרים הם כלבים מקסימים ביופיים ובאופיים.

dark spy

New member
וגם אם הם לא היו

להסתיר מידע על כלב שאתה מוסר זה לא בדיוק הדבר הנכון לעשות

lilithmm

New member
מאיפה לכם שהיא באמת מעורבת עם

רוטווילר??? אתם יכולים רק לשער. לאומת זאת האנשים שנמשכים את הגזע ומחפשים אותו הם בד"כ לא מהסוג שהייתי רוצה למסור להם כלב.

dansha

New member
חשוב שמי שייקח אותו ידע הכל עליו

אז אין טעם להסתיר שום מידע. אנחנו חושבים שזה רוטווילר מעורב בגלל הצבעים שלו והכתמים החומים מעל העיניים, אבל בעיקר בגלל שקיצצו לקטן את הזנב. לנו לא אכפת מאיזה גזע הכלב אם בכלל כל עוד הוא ידידותי וחכם. והכלבלב הזה הולך להיות כלב משגע לפי המהירות שבה הוא קולט ולומד דברים.

yossigeva

New member
היי ושלום

יש לציין כי היצור שאת מבקשת לו בית הוא הכלב הכי מתוק שראיתי בגזעו צר לי אך לי כבר יש אחד בשימחה ההיתי מאמץ ללולא היה לי כלב אני מאחל לך שתימצאי לו בית חם ואו תשני את דעתך ותעניקי לו את בית חם ואהבה . כך או כך המשכי בפועלך והצלחי אנא עדכני אותי לגורל הגור היפייפה הזה . [email protected]

dansha

New member
אני לא מתייאש

אני שם כאן עוד תמונה שלו, כי אני לא הולך להתייאש עד שמישהו מכם מתאהב בו ולוקח אותו הביתה, או לפחות מוצא מישהו אחר שייקח אותו אליו.

למעלה