היי לכולם!!!!!

היי לכולם!!!!!

טוב אז ככה......בתחילת הפורום נכנסתי והצגתי את עצמי והכל......אבל מאז אני נכנס רק פעם בשבוע לפה..ומעכשיו אני חבר רשמית!!!! אני יוסי ואני בן 16!....נעים מאוד לכולם!!!! ואני חולה על מישל בראנץ.....יש לה קול ממש עוצמתי ומיוחד!! ואני חושב שהאלבום הראשון שלה ממש מיוחד במינו! היא זמרת שאפר לקרוא לה גם אמנית!!!!! היא יוצרת! מלחינה, כותבת ושרה מדהים! דרך אגב- אני גם אוהב את ונסה קרלטון(אפילו יותר ממישל:()....וראיתי שהרבה פה אוהבים אותה גם......אז למה לא פותחים לה פורום?

vanessa14

New member
ברוכבא!!! ../images/Emo140.gif וגם אני...

קוראים לי נועם, וגם אני חושבת שמישל היא אמנית מוכשרת ומיוחדת, אבל... אוהבת יותר את ונסה המדהימה!!! באמת צריך לפתוח לה פורום...

Sweet Misery

New member
ברוכבא!! ../images/Emo24.gif

אני הדר, עוד מעט בת 15.
גם אני ממש אוהבת את ונסה, אבל לצערי, כנראה שקהל המעריצים שלה בארץ ממש קטן.

תודה.:))))

ודרך אגב אפילו אם נהיה ככה 5 מעריצי ונסה ויש עוד לפחות 20 שאוהבים בה משו וייכנסו מדי פעם לפורום..אז למה שלא נפתח?....

OrdinaryDay

New member
גם אנוכי מעריצת ונסה.!../images/Emo140.gif

ואממ, שמעתי שיש מישהו שרוצה לפחות פורום שלה...הבעיה היא שאין כל כך הרבה מעריצים שלה... וברוכה הבאה! אני שרה.

jenni frost

New member
../images/Emo140.gifברוךך הבאא יוסי ../images/Emo9.gif ../images/Emo118.gif

אני לא אוהבת את ונסה .. אבל היא מוכשרת
מי יודע .. אולי אם תפתחו פורום שלה בתפוז אז יהיה אותו הדבר כמו עם מישל- חשבנו שאין למישל כמעט מעריצים בארץ ובסוף התגלה שיש המון .. חח אז שווה לנסות
אולי יקפוץ לבקר

AndreaCorr ©

New member
ברוך השב ../images/Emo140.gif

מקווה שבאמת תשאר איתנו.. בעניין ונסה..אני אישית לא אוהבת אותה, אבל אתם באמת יכולים לנסות לפתוח לה פורום. מקסימום לא ילך - סוגרים

למעלה