היי לכולם!!
היי! אני חדשה, ורציתי לומר שנראה לי שאהאה בפורום הרבה זמן...
טוב, בהודעה הראשונה שלי (כמעט) אני רוצה לעלות סוגיה שדי מעצבנת אותי אישית- ניקיון! למה צריך שכל הספרים של השנה שעברה יהיו מסודרים לפי מה צריך ומה לא ישר התחילת החופש?? לפני כמה ביום שישי בבוקר לפני שבוע אמא שלי העירה אותי- אל תיבהלו- ב-6:40!! בבוקר!! למה אתם שואלים? כדי לנקות!!!!!
אמא שלי בעיקרון היא מהמוזרות חולות ניקיון האלו... קיצר התחלתי בניקיון המרפסת, ואז כשעוד עשיתי את זה לא נכון היא צעקה עליי! איך יש לה לזכות להעיר אותי אחרי לילה הלכתי לישון ב-3 בעשרים לשבע??? בסוף היא שנאה איך שניקיתי והתחילה לעשות את זה בעצמה, אז הייתי צריכה לסדר את החדר, אבל לא סתם- ניקיון אמיתי- שכל המגירות מסודרות, הספרים במקום ולהוציא את כל הזבל שלא צריך כבר... חרא!! ואז בא המטבח והשאר. דווקא יצאתי מזה בזול- היא עוד היתה מכריחה אותי לשאוב ולעשות עוד דברים אחרים...
אז שאלה לי לכם, ואם יש פה אז להורים- למה אנחנו צריכים לעשות סדר בחדר שלנו?? (אני לא מדברת על אלה שבאמת חיים בזבל וזוהמה, אני מדברת על ממוצעים שיש להם הרבה בדגים על הרצפה והרבה ספרים ודברים אחרים על הספרייה) למה?? אנחנו מספיק גדולים כדי להחליט בעצמנו איך נחיה בחדר שלנו! למה אתם לא עוזבים טיפה???
היי! אני חדשה, ורציתי לומר שנראה לי שאהאה בפורום הרבה זמן...