היי לכולם

ניקולה1

New member
היי לכולם

מצרפת שוב את הגרף שלי וניראה לי שזו תהיה הפעם האחרונה ותגידו לי אתן אם זה זה או לא.
 

פּוֹנְג

New member
וואו וואו וואו, נראה לי שווה בדיקה

ניקולה... לא עשית בדיקה עדיין? זה עושה רושם מאד מאד חיובי.
 

פּוֹנְג

New member
יגיע כן - אחרי הלידה... ../images/Emo13.gif

אם את לא במתח - אז באמת תחכי עם זה. אם את חיה טוב עם זה שאנחנו במתח... אז באמת תחכי עם זה
אבל אם את קצת במתח - אז זה לא שווה את ההמתנה, כי זה נראה מבטיח. ביוץ ברור, עברת כבר את היום ה-14 מהביוץ. כמו שאמרתי. זה נראה מבטיח.
 

ניקולה1

New member
עשיתי בדיקה

של קליר בלו אבל הניראה שלא עשיתי אותה טוב כי הופיע פס חלש רק בחלון המרובע ולא בעיגול אז אנסה שוב בבוקר.
 

פּוֹנְג

New member
אין לי מושג מי מהם הוא חלון הביקורת

אבל אם החלון המרובע הוא החלון בו צריך להופיע הפס השני... אז זה מעודד מאד. את נשמעת כזו cool בנוגע לזה - כל הכבוד לך. האצבעות עדיין מוחזקות ואני מקווה שעכשיו את כבר חוגגת בחיבוקים עם בעלך ומנסחת לנו הודעה.
 

ניקולה1

New member
טוב היום בבוקר הלכתי לשירותים

והרמתי את הבדיקה שעשיתי אתמול בערב וניראו שני פסים (היום בבוקר) יש לציין בערך 12 שעות אחרי שנעשתה הבדיקה. יש לציין שהערכה חדשה לחלוטין. מה אתן אומרות על זה?
 

פּוֹנְג

New member
לא../images/Emo70.gif זה לא משקף כלום../images/Emo70.gif

לא מסתכלים על הערכה של אתמול
ברגע שפתחת אותה אתמול היא כבר לא חדשה לגמרי
 

ניקולה1

New member
פונג את טועה משום שבבדיקות

הריון שעשיתי בעבר והופיע רק פס אחד בחלון העגול שאומר ביצעת את הבדיקה כראוי ככה נישאר עד למוחרת בבוקר רק פס אחד בחלון העגול ללא שום שינוי. בערכה הזו פתאום הופיעו 2 פסים ברורים. (חייבת לציין שמזה ביאסת אותי עכשיו) בכל אופן ברור שאני יעשה בדיקה נוספת.
 

פּוֹנְג

New member
טוב תראי. אני אומרת לך שהבדיקה

מאתמול לא אמינה. את אומרת שאת יודעת אחרת. אז תתיחסי לבדיקה הזו איך שאת רוצה.
 

ניקולה1

New member
פונג אני לא מתיימרת לדעת יותר

או פחות פשוט זה נתן תקווה ועכשיו זה די מבאס בכל אופן מקווה שזה זה. קבלי את התנצלותי לא התכוונתי להיות מגעילה
 
מסכימה עם כל מילה של פונג

במפורש רשום על רב הערכות שהן תקפות לכ 10 דקות בלבד מרגע הבדיקה. אני יודעת שזה לא מה שאת רוצה לשמוע. אבל מהסתכלות יום אחרי, ובמיוחד כאשר לא הופיע סימן בחלון המראה שהבדיקה בוצעה נכון, כמה דקות לאחר הבדיקה, לא ניתן ללמוד כלום. אם את סקרנית, וחושבת שזה זה, חבל להאחז בדברים לא אמינים, תפתחי ערכה חדשה (רצוי בבוקר) או שתגשי לקופ"ח ותעשי בדיקת דם.
 

ניקולה1

New member
צודקת במאות האחוזים

בערב אני יעשה עוד בדיקה. וגם אם זה לא זה לפחות היה לי 10 דקות של רגעי אושר.
 
למעלה